Ga met ons mee!

Camperreizen & trainingen

Uitgebreid reispakket

Er zit zoveel mogelijk in het reispakket en dat is wel zo voordelig.

24/7 reisbegeleiding

Wij staan altijd voor jou klaar. Wanneer en hoe laat je maar wilt.

Kleine groep

Persoonlijke aandacht en veel vrijheid om zelf te ondernemen. Maximaal 10 campers.

Camperreizen met een groep op individuele basis

Camperreizen: Reizen met de camper is ontspannen, zéér comfortabel en het biedt je de optimale vrijheid, omdat de camper zelfvoorzienend is. Je reist op individuele basis van A naar B samen met je partner, je gezin of als alleenreizende in een camper. Je rijdt niet in kolonne, maar je bent wel onderdeel van een kleine groep van maximaal 10 campers. Camperreizen met een groep & trainingen – Cosse Camper Aventure

Camperreizen

Camperreis aanbod 2022

Nederland, Duitsland, Noorwegen, Schotland, Kroatië, Oostenrijk, Canada en Nieuw-Zeeland. 

Reisbegeleiding

Alle aangeboden camperreizen worden van A tot Z georganiseerd door ons (Christiaan & Maletha) en daarnaast gaan wij met alle camperreizen mee als reisbegeleiders.

 

Camperreizen

2022
  Leer alles over de camper

  Camperreis voor beginners

  Recente video's

  Na een nachtje varen zijn wij eindelijk aangekomen in Schotland. Het avontuur kan beginnen! Spannend, want we moeten links rijden en dat is wel even wennen. We reizen vandaag van Hull naar Edinburgh. We bezoeken onderweg nog Hadrian’s Wall, maken een fotostop bij het “Welcome in Schotland bord” en komen eind van de middag op...

  Klantbeoordelingen

  meta van der wal pols
  meta van der wal pols
  26/01/2022
  Super
  Henny Blokpoel
  Henny Blokpoel
  21/11/2021
  De organisatie en begeleiding van Cosse Camper (Maletha en Christiaan) is zeer enthousiast en erg betrokken. Deze mensen zetten zich volledig in om iedereen een onvergetelijke vakantie te bezorgen.
  Jaap Rozekrans
  Jaap Rozekrans
  10/10/2021
  voor 10e maal met Cosse Camper op reis geweest, 2e keer mee naar Oostenrijk. Ondanks dat wij de reis voor de 2e maal en nu in Coronatijd maakten wisten Maletha en Christiaan ons toch weer te verassen met een aantal nieuwe dingen. Wij hebben in ieder geval genoten en kijken wederom terug op een leuke en zeer mooi reis, de 11e keer gaat zeker ook weer komen.
  Frans Van Der Wal
  Frans Van Der Wal
  14/09/2021
  Om te beginnen had IK graag 7 sterren willen geven. Wij hadden de 22 dagen rondreis door Kroatië 2021 geboekt .we werden goed rond geleid door Maletha en Cristiaan het was gezellig ,en een prachtige omgeving maar je gaat Maletha en Cristiaan pas goed leren kennen als je problemen hebt dan zijn het zo verschrikkelijke lieven mensen en zo behulpzaam ,beter kan je het niet krijgen toppers zijn het.
  Liesbeth Horstmann
  Liesbeth Horstmann
  10/09/2021
  Dankzij giede bemiddeling van Cosse Campers hebben we een nagenoeg nieuwe Camper kunnen huren. Met deze Camper zijn we naar Zweden geweest en ook hier had CosseCamperAdventure waardevolle tips! Echt een aanrader.👍
  Agma Spit
  Agma Spit
  20/06/2021
  Ik nam deel aan het 8 daagse Camper trainingskamp, omdat ik een solo reis wil maken met een Camper. Daarbij werd door Christiaan en Maletha extra aandacht besteed aan de uitdagingen van solo rijden t.o.v. rijden met een bijrijder. De rijvaardigheidstrainingen en dagelijks oefenen in de praktijk van alle dag, heeft mijn zelfvertrouwen en mijn behendigheid met een groot voertuig, veel goed gedaan.
  ruud duren
  ruud duren
  03/11/2020
  Wij zijn met Christiaan en Maletha op campertraining geweest en dit was erg leerzaam, supergezellig en veel gezien. We hebben een huurcamper via hun gehuurd om eens te ontdekken hoe wij dat zouden vinden. Maar omdat ik als vrouw ook graag eens een camper wilde besturen was dit de uitgelezen kans. Veel tips gekregen om goed met de camper te kunnen sturen. Leren hoe in te parkeren met een paar meter meer was eerst wel even spannend maar zeker goed te doen. Maar ook hoe je met de camper op vakantie kunt en hoe het werkt in de camper en het jezelf gemakkelijk te maken. We hebben mooie routes gereden en veel bezienswaardigheden bij langs geweest en op Covid verantwoorde manier. Leuke kleine groep met veel aandacht en antwoord op alle vragen. Ze hebben veel geduld en zijn duidelijk in hun uitleg. Hopelijk kunnen we nog een keer met hun mee op een verdere reis. Het is zeker een aanrader!

  Wij zijn te zien in