afkoop eigen risico autohuur of motorhuur

U kunt bij Cosse Camper Adventure voor € 3,95 per dag * de “afkoop eigen risico autohuur of motorhuur” verzekering afsluiten, indien u via onze bemiddeling, een auto of motor in Nederland, Europa of een ander werelddeel gaat huren. Met deze verzekering kunt u het eigen risico tot € 3.500,- en de uitgesloten cascoschade tot € 7.000,- per schadegeval en/of gebeurtenis afkopen.

Voor Amerika en Canada kunt u het eigen risico tot $ 5.000,- en de uitgesloten cascoschade tot $ 10.000,- per schadegeval en/of gebeurtenis afkopen. Daarnaast bent u voor $ 1.000.000,- verzekert voor aanvullende bestuurdersaansprakelijkheid en voor € 25.000,- voor rechtsbijstand.

De meeste reizigers zijn zich er helaas niet van bewust, dat het eigen risico per schadegeval en/of per gebeurtenis op u, als de huurder, verhaald wordt. Dit leidt tot onvoorziene kosten en kan tot vervelende discussies lijden bij het verhuurbedrijf bij het inleveren van de huurauto of huurmotor.

Lees meer: afkoop eigen risico autohuur of motorhuur

Reisverzekering

 

Reisverzekeringen

Wel zo'n goed idee!

 

Bij Cosse Camper Adventure kunt u de volgende verzekeringen afsluiten om met een gerust gevoel op vakantie te gaan. U kunt bij ons de verzekering “afkoop eigen risico” camperhuur, kortlopende reisverzekering, kortlopende annuleringsverzekering en Lang op reis verzekering afsluiten.

Wij werken samen met de Europeesche Verzekeringen. Deze maatschappij is door ons geselecteerd op basis van hun kwaliteit. Wij willen er zeker van zijn dat u goed verzekerd op vakantie gaat!

Wilt u meer informatie over deze verzekeringen of wilt u één van deze verzekeringen afsluiten, dan kunt u daarvoor telefonisch contact met ons opnemen óf stuur ons een e-mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor een vrijblijvende offerte.

Hieronder treft u aanvullende informatie aan over de verschillende verzekeringen.

Aflopende Reisverzekering

Dáárom de Reisverzekering van de Europeesche

Op vakantie? De Europeesche maakt uw verblijf nóg prettiger met de Kortlopende Reisverzekering. Deze verzekering sluit u per reis af. Ideaal als u één of twee keer per jaar op vakantie of zakenreis gaat. Bijvoorbeeld naar de zon, de sneeuw, een wereldstad of de bergen. U hebt altijd een reisverzekering op maat en u heeft geen eigen risico bij geneeskundige kosten, zoals medicijnen. Onverwachts hulp nodig? Dan is de Europeesche Hulplijn dag en nacht bereikbaar.

U kunt zelf een offerte opvragen door op de volgende link te klikken: Kortlopende reisverzekering offerte aanvragen

 

Lang-op-Reisverzekering

Dáárom de Lang-op-Reisverzekering van de Europeesche

Andere culturen, andere mensen, andere grenzen. Er zijn redenen genoeg om lang op reis te gaan! Dankzij de Europeesche kunt u zonder zorgen op wereldreis, studiereis, stage of werkvakantie naar het buitenland. Als vrijwilliger, als backpacker, als au pair: hoe u maar wilt. Want met de Lang-op-Reisverzekering blijft u de hele periode goed verzekerd. Met een maximum van maar liefst twee jaar. Hulp nodig tijdens uw reis? Dan is de Europeesche Hulplijn is dag en nacht bereikbaar!

U kunt zelf een offerte opvragen door op de volgende link te klikken: Lang-op-Reisverzekering offerte aanvragen

 

Aflopende Annuleringsverzekering

Dáárom de Kortlopende Annuleringsverzekering van de Europeesche

U hebt een heerlijke vakantie in het vooruitzicht. Maar wat als uw geboekte reis niet door kan gaan? Of wat als u halverwege naar huis moet? De Kortlopende Annuleringsverzekering vangt het risico op. Voor uw vertrek én tijdens uw vakantie. Wel zo geruststellend. Allerlei annuleringsredenen zijn standaard verzekerd. En met de Garantie-annulering krijgt u zelfs de gehele reissom terug als u de vakantie niet helemaal heeft kunnen afmaken!

U kunt zelf een offerte opvragen door op de volgende link te klikken: Kortlopende annuleringsverzekering offerte aanvragen

 

Onze contactgegevens:

Cosse Camper Adventure
Drentse Mondenweg 21
7831 JA Nieuw-Weerdinge
Nederland
Telefoon: +31 (0)6-51609306
Klik hier voor email

Vindt ons op de kaart

Onze openingstijden:

Maandag 09.00 - 18.00 uur
Dinsdag 09.00 - 18.00 uur
Woensdag 09.00 - 18.00 uur
Donderdag 09.00 - 18.00 uur
Vrijdag 09.00 - 18.00 uur
Zaterdag 10.00 - 17.00 uur
Zondag gesloten