Afkoop Eigen Risico Verzekering camperhuur

Afkoop eigen risico: Verzekering camperhuur – Huur een voertuig met een gerust gevoel

Afkoop eigen risico is dat verstandig? Een camper of auto huren wordt steeds populairder. Ga je dit doen? Denk dan aan onze verzekering voor afkoop eigen risico. Met deze verzekering verzeker je het eigen risico bij cascoschade bij de huur van een auto, motor of camper. Ook biedt de verzekering dekking voor schade die de basisverzekering van het verhuurbedrijf heeft uitgesloten van dekking. 

Wat verzeker je precies?

Via het verhuurbedrijf sluit je altijd een basisverzekering af voor de gehuurde auto of camper. Maar er geldt doorgaans een hoog eigen risico. Dat kan er bij schade fors inhakken. Met onze verzekering voor afkoop eigen risico voorkom je dat. De premie is vaak lager dan vergelijkbare verzekeringen van het verhuurbedrijf zélf. Ook ben je hiermee verzekerd voor cascoschades die verhuurbedrijven meestal volledig in rekening brengen omdat ze niet onder de basisverzekering vallen. Bijvoorbeeld schade aan ruiten en banden of schade die veroorzaakt is door achteruit te rijden.

Verzeker je een voertuig in de V.S. of Canada, dan is de Wettelijke Aansprakelijkheid Motorrijtuigen (WAM) meeverzekerd. Binnen de V.S. en Canada gelden regels waarbij het in sommige staten verplicht is om een WAM af te sluiten tot $ 1.000.000. Ook wanneer het niet verplicht is, raden wij in deze landen aan deze dekking te nemen.

Premie

Voor deze verzekering hanteren wij een vaste premie:

  • Auto/motor; € 3,95 per dag
  • Camper (m.u.v. V.S. & Canada); € 7,50 per dag
  • Camper (alleen voor V.S. & Canada met WAM); € 11,- per dag

Premies zijn per object, per dag. De premie is exclusief 21% assurantiebelasting en € 3,50 poliskosten.


Downloads

Afkoop Eigen Risico