Even voorstellen

Cosse Camper Adventure is een jonge en dynamische camperreis organisatie met oog voor de klant en zijn behoeften.

Zo zijn al onze georganiseerde camperreizen voorzien van gedegen en ervaren begeleiding en wordt er zoveel mogelijk rekening gehouden met uw persoonlijke wensen. Bij ons is de klant nog steeds koning!

Onze camperreizen zijn met zorg samengesteld om u als toekomstig reiziger volop te laten genieten van uw welverdiende vakantie. Hierbij is het voor ons belangrijk, dat u als klant het aan niets ontbreekt en dat u een geweldige ervaring opdoet van de streek of regio waarin u verblijft.

Of u nu van wandelen houdt of meer avontuurlijk ingesteld bent, Cosse Camper Adventure heeft voor elke reiziger een passend aanbod.

We willen samen met u op avontuur gaan en de hele wereld ontdekken. Samen met zijn tweeën of samen met een groep reizigers. Een camperreis is een ontdekkingsreis. Het gaat niet om de eindbestemming, maar om de totale camperreis. Het avontuur begint al op het moment dat je in de camper instapt. Elke avond ergens anders slapen, nieuwe plaatsen ontdekken, het meevieren van lokale feesten. Of deze camperreis nu 5 of 14 dagen duurt, het is altijd spannend om op pad te zijn met je camper.

Op elke hoek wacht een nieuw avontuur. Tijdens de camperreis maak jij deel uit van het avontuur samen met de andere reizigers. Vooral de onverwachte dingen maken zeer veel indruk.

Onze camperreizen bieden voor ieder wat wils. Onze camperreizen zijn geschikt voor alle leeftijden. We bieden een gevarieerd dagprogramma aan waarbij ieder vrij is om wel of niet deel te nemen aan de aangeboden excursies.

Onze lijfspreuk: vrijheid = blijheid!!!

Cosse Camper Adventure … een bewuste keuze!

Onze contactgegevens:

Cosse Camper Adventure
Drentse Mondenweg 21
7831 JA Nieuw-Weerdinge
Nederland
Telefoon: +31 (0)6-51609306
Klik hier voor email

Vindt ons op de kaart

Onze openingstijden:

Maandag 09.00 - 18.00 uur
Dinsdag 09.00 - 18.00 uur
Woensdag 09.00 - 18.00 uur
Donderdag 09.00 - 18.00 uur
Vrijdag 09.00 - 18.00 uur
Zaterdag 10.00 - 17.00 uur
Zondag gesloten