Huurcamper Amerika

Huurcamper Amerika

Huurcamper Amerika: In Amerika werken wij samen met El Monte RV. Het bedrijf is opgericht in 1970 en het verhuurt al méér dan 40 jaar campers in de Verenigde Staten. Het is één van de grootste camperverhuurbedrijven in Amerika.

Camper wegbrengspecial Amerika

Bij deelname aan de 30-daagse Wegbrengspecial Amerika is een gloednieuwe huurcamper inbegrepen die wij voor het gemak “type Wegbrengspecial” noemen. Deze nieuwe huurcamper haal je gezamenlijk met de andere deelnemers van deze reis op bij de camperfabriek. Voor de liefhebbers is het mogelijk om samen met ons een exclusief kijkje in de camperfabriek te nemen. Je krijgt tijdens de privé rondleiding een kijkje achter de schermen bij het bouwen van een Amerikaanse camper.  

Breng een gloednieuwe camper naar Los Angeles

De lengte van de huurcamper kan variëren van een 22 ft (plm. 6,70 meter) tot een 34 ft (plm. 10,3 meter). Je kunt bij boeking van deze camperreis jouw voorkeur aangeven, maar dit kunnen wij niet garanderen. Je hoort bij de fabriek in Chicago welk type camper jij naar het verhuurbedrijf in Los Angeles mag brengen. De camper biedt plaats aan maximaal 6 personen. Je mag met een rijbewijs B de camper besturen.

Amerikaanse camper

De Amerikaanse huurcampers zijn voorzien van een vast bed achterin de camper, een ruim bed in de alkoof, een zitje, een keuken, een toilet en diverse opbergruimtes.

Camper is winterized of winterklaar

De campers zijn “winterized” of te wel winterklaar. Dit houdt in dat je geen gebruik mag maken van het drinkwatersysteem zo lang de temperatuur onder nul graden is. Er komt dan geen stromend water uit de kraan, daarvoor gebruik je (drink)water uit je jerrycan. Op deze manier kun je onderweg wel je handen wassen en water gebruiken om eten te koken. Het afvalwater wordt opgevangen in de vuilwatertank. Je kunt het toilet wel gebruiken en doorspoelen met (drink-) water uit de jerrycan. De inhoud van het toilet wordt opgevangen in een eigen tank, dat noemen ze in Amerika “Black Water tank”. Zodra de temperatuur boven nul komt kun je de huurcamper laten “de-winterizen” (tegen betaling).

Warme westen

Je kunt alleen aan het begin van de reis het drinkwatersysteem niet gebruiken. Zodra je het koude Oosten verlaten hebt en richting het warme Westen rijdt, wordt het steeds warmer en kun je, nadat de camper is “de-winterized”, wel gebruik maken van het drinkwatersysteem.

Plattegrond huurcamper El Monte

Voorbeeldfoto’s camper wegbrengspecial Amerika