Huurcamper Canada

Huurcamper Canada

In Canada werken wij samen met onze verhuurpartner Fraserway RV. Fraserway is een familiebedrijf en bestaat al meer dan 50 jaar. Fraserway staat bekend om haar goede service én de zeer goede kwaliteit van haar campers. Fraserway bouwt alle huurcampers zelf in haar eigen fabriek.

C-medium motorhome

Bij de 28-daagse camperreis Canada is de luxe C-medium motorhome inbegrepen. De camper is geschikt voor maximaal 4 volwassen. Je mag met een rijbewijs B deze camper besturen.

Luxe Canadase camper

De C-medium motorhome is maximaal 2 jaar oud en is voorzien van alle gemakken. Deze luxe Canadese camper is zéér compleet uitgerust. De camper heeft een knusse 4-persoons dinette, een keuken met grote koelkast, diepvries en magnetron, een douche en toilet en veel opbergruimte.

De huurcamper is uitgerust met een grote luifel, zodat je schaduw kunt creëren als het te heet wordt. Als je onderweg een keer gebruik wilt maken van de magnetron, dan kun je deze gebruiken door de generator op te starten.

Ruim tweepersoonsbed

Achterin de camper vind je een ruim tweepersoonsbed, zodat je tijdens de reis comfortabel kunt slapen. Reis je met vier personen, dan kunnen er ook nog twee personen in het tweepersoonsbed in de alkoof slapen.

Technische informatie

De camper heeft een Ford V8/V10 motor, is voorzien van een automatische transmissie én cruise control, zodat je ontspannen en comfortabel rijdt in deze mooie camper. De huurcamper heeft een motorairco, zodat het lekker koel is tijdens het rijden. Daarnaast is er een radio met cd-speler met USB aansluiting aanwezig, zodat je tijdens de reis een muziekje kunt opzetten.

Er is ook een dak airco aanwezig, zodat je de leefruimte van de camper kunt koelen, als de camper stil staat en op het elektriciteit netwerk is aangesloten.

Plattegrond C-Medium Fraserway RV

Voorbeeldfoto’s C-Medium camper