Huurcamper Nieuw-Zeeland

Huurcamper Nieuw-Zeeland

In Nieuw-Zeeland werken wij samen met McRent. Wij hebben voor McRent gekozen, omdat zij een goede service bieden en in Nieuw-Zeeland Europese campers met een vast tweepersoonsbed verhuren. De huurcampers van McRent worden gebouwd door hoog aangeschreven Duitse fabrikanten, zoals Dethleffs en Sunlight. Duitse campers zijn kwalitatief goede en zéér degelijke campers. De campers worden gebouwd in Duitsland en vervolgens verscheept naar Nieuw-Zeeland, waar ze in de verhuur gaan.

Bij deelname aan de 39-daagse camperreis Nieuw-Zeeland is een huurcamper type Family Standaard van McRent inbegrepen. 

Family Standaard camper

De Family Standaard camper is maximaal 2 jaar oud. Deze camper is een ruime luxe half-integraal camper met enkele bedden of een queensbed achterin de camper. De camper is geschikt voor 2 personen. Sommige modellen hebben een midden hefbed en daardoor kun je met 4 personen in deze camper reizen en slapen. Je mag deze camper besturen als je een rijbewijs B hebt.

Informatie over de huurcamper

De camper beschikt over een airco in het bestuurdersgedeelte, een douche en toilet, een keuken met koelkasten diepvries en een 3-pits gasfornuis. De camper heeft draaibare pilotenstoelen en een tweepersoonsbankje. Er is voldoende stahoogte in de camper (2.10 meter). Bovendien is er een garage waar je voldoende opbergruimte hebt. Je krijgt bij het huren van deze camper ook campingstoelen en een campingtafel mee. De camper beschikt over een automatische versnellingsbak en een 2.3 JTD – 130 pk Fiat Ducato.

In Nieuw-Zeeland rijdt men aan de linkerkant

LET OP: in Nieuw-Zeeland rijdt men aan de linkerkant van de weg. De camper die u in Nieuw-Zeeland meekrijgt, heeft het stuur aan de rechterkant.