Huurcampers

Kies zelf een huurcamper uit

Kies zelf een huurcamper uit voor deelname aan één van onze camper groepsreizen of campertrainingen in Nederland of één van onze Europese bestemmingen. Je mag in de huurcamper rijden als je een geldig rijbewijs B hebt.

Camper modellen

Campers kun je indelen in vier verschillende modellen, een buscamper, een alkoof, een half integraal en een integraal. We kunnen ons zo voorstellen, dat het hiermee (nog) niet duidelijker voor jou wordt. Wij hebben uitgebreide informatie van alle modellen voor jou uitgewerkt, zodat je aan de hand van de informatie en de foto’s de verschillen per model camper goed kunt bekijken.

Elk model camper heeft zijn voor- en nadelen. Het is best lastig om een goede keuze te maken welke camper het beste bij jou en jouw reisgezelschap past.

Huurcamper voorzien van alle gemakken

De huurcamper is van alle gemakken voorzien. De camper heeft een heerlijk comfortabel vast bed, zodat je ’s morgens uitgerust wakker wordt. Er is een ruime keuken en koelkast, zodat je in een handomdraai een heerlijke verse maaltijd kunt bereiden. Een heerlijke comfortabele zithoek waar je ontspannen kunt zitten en kunt genieten van een goed glas wijn, terwijl je een spannend boek leest.

Je hebt een eigen douche en toilet, deze hoef je niet te delen met anderen. Dit geeft tijdens de Corona pandemie ook een veilig gevoel. Geniet van het “buiten zijn” en de gezonde buitenlucht, als je onder de luifel zit te genieten van een lekker hapje & drankje.

Bij de reis zit een kilometerpakket inbegrepen. Het aantal kilometers varieert per verhuurpartner en is afgestemd op de hoeveelheid kilometers die je gaat afleggen in die reis.

Camper uitrusting

  • Keukeninventaris: potten, pannen, glazen en bestek
  • Camperinventaris: oprijdblokken, stroomkabels, waterslang, toiletvloeistof
  • Campingstoelen en campingtafel
  • Lakenpakket: lakens, dekbed, hoofdkussens*
  • Handdoekenpakket: handdoeken en theedoeken*

*Het laken- & handdoekenpakket is alleen inbegrepen bij de camperreizen in Amerika, Canada, Cuba en Nieuw-Zeeland en bij de Fly & Drive camperreizen in Europa.

Fietsen mee

Je kunt bij de meeste huurcampers je eigen fiets meenemen. Deze kan geplaatst worden op de fietsendrager op de achterwand van de camper of in de garage van de camper. Je moet daarbij wel rekening houden met het gewicht van de fiets.

Huisdieren toegestaan in camper

Bij een aantal verhuurpartners is het mogelijk om je huisdier mee te nemen. Hier wordt vaak een toeslag voor in rekening gebracht.

Jouw wensen

Geef ons jouw wensen aan en wij gaan voor jou op zoek naar een passende huurcamper voor jou alleen of voor jouw reisgezelschap. Heb je geen idee wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact met ons op.

Wij regelen alles voor jou

Wij willen jou graag ontzorgen en regelen alles voor jou m.b.t. de huurcamper. Wij maken de reservering bij het verhuurbedrijf en dragen zorg voor de betaling van de huurcamper. Bij pech óf een technische storing staan wij óók voor jou klaar!

Wij zijn aangesloten bij het garantiefonds GGTO, zodat de door jou betaalde huurcamper en de reissom voor het reispakket volledig beschermt zijn.

Persoonlijk advies

Vind je het moeilijk om zelf een keuze te maken? Wij helpen jou graag met het maken van de juiste keuze voor de huurcamper. Wil je graag persoonlijk advies? Neem dan per e-mail, WhatsApp of telefonisch contact met ons op.

Verhuurpartners

Wij werken samen met gerenommeerde verhuurpartners over de hele wereld. Zij stellen hun huurcampers beschikbaar, zodat jij kunt deelnemen aan één van onze camper groepsreizen.

Wij hebben onze verhuurpartners geselecteerd op basis van hun goede service, de goed onderhouden huurcampers en de verhuurvoorwaarden.

Jij krijgt een jonge huurcamper mee van maximaal 3 jaar oud. De camper is volledig uitgerust en is voorzien van uitgebreide keukeninventaris, camperinventaris, een luifel, een fietsenrek, een buitentafel en buitenstoelen.

De verhuurbedrijven zijn goed bereikbaar en bieden gratis parkeermogelijkheid voor jouw auto aan.

Huurcamper ophalen in Nederland

Ga je mee met één van onze camper groepsreizen in Nederland of één van onze Europese bestemmingen, dan kun je de huurcamper op een aantal locaties in Nederland ophalen.

De reissom van de camper groepsreis inclusief huurcamper is gebaseerd op de prijs bij ophalen en inleveren van de huurcamper in Nederland.

Huurcamper ophalen in Europa

Stel je hebt niet zolang vakantie, maar je wilt wel graag mee met een camper groepsreis in Europa. Je wilt bijvoorbeeld mee met de 22-daagse camper groepsreis in Kroatië. Vertrek je vanuit Nederland met een huurcamper, dan heb je 28 dagen vakantie nodig, omdat je ook nog naar Kroatië moet rijden en aan het einde van de reis weer terug naar Nederland moet rijden.

Fly & Drive camperreis Europa

Boek je een camper groepsreis in Europa bij ons, dan heb je de mogelijkheid om naar de Europese bestemming te vliegen en daar ter plaatse de huurcamper op te halen. Dit noemen ze ook wel een fly & drive camperreis. Aan het einde van de camper groepsreis lever je de huurcamper weer in op de inlever locatie en vlieg je terug naar Nederland. Wij regelen graag de vlucht voor jou en het vervoer naar de ophaal- en inlever locatie van de huurcamper.

Huurcamper ophalen in Duitsland, Schotland, Noorwegen, Slovenië en Oostenrijk

Wij hebben ook verhuurpartners in Duitsland, Schotland, Noorwegen, Slovenië en Oostenrijk.

Als je kiest voor vliegen naar de Europese bestemming, dan scheelt je dit al snel een paar dagen tot een week rijden met de camper. Op deze manier kun je toch in een paar weken tijd een mooie verre reis maken. Indien je gebruik wilt maken van de fly & drive camperreis in Schotland, Noorwegen, Kroatië óf Oostenrijk, vraag dan een vrijblijvende offerte aan.