Campertraining: Egbert en Ammy

Egbert en Ammy op campertraining

Om te ervaren of de aanschaf van een camper iets voor ons zou zijn, hebben we besloten om ons aan te melden voor een campertraining bij Cosse Camper Adventure.

Geheel blanco wat betreft campers zijn we de week gestart. Het spreekwoord “alle begin is moeilijk” was beslist op ons van toepassing. Van de camperverhuurder kregen we zoveel informatie te verstouwen over de camper, dat we door de bomen het bos niet meer zagen. Gelukkig ontpopte Christiaan zich al snel als de reddende engel. Wat waren wij
blij dat we niet zomaar, op eigen gelegenheid, met een camper op stap zijn gegaan. Christiaan bleef tijdens de gehele reis ons baken waarop we steeds konden terugvallen. Hij heeft ons wegwijs gemaakt en geholpen waar dat nodigwas.

De te rijden routes zijn beschreven in een routeboek die Maletha helemaal heeft uitgewerkt. Onze complimenten daarvoor. We wisten niet dat het Teutoburgerwald zo mooi en
veelzijdig is. En dat er zoveel bezienswaardigheden zijn waar we nog nooit waren geweest.

Al met al een mooie, leuke en goed georganiseerde reis die ik een ieder, die overweegt een campervakantie te gaan houden en/of een camper te willen gaan kopen, kan aanraden.

Christiaan en Maletha hebben bij deze reis een goede balans gevonden tussen zelf doen en begeleiding.

Een aanrader voor beginners!

Egbert en Ammy

Geef een reactie