Oostenrijk – Camper groepsreis: Nico en Gerda

Nico en Gerda op campertraining

Nadat we de voorbije zomer met Cosse Camper Adventure een onvergetelijke camperreis maakten, twijfelden we er geen moment aan om opnieuw met hen op stap te gaan. Ditmaal kozen we voor de Almabtrieb in Oostenrijk.  Vele jaren gingen we naar Oostenrijk met vakantie om te wandelen in de zomer of skiën in de winter. Maar van de Almabtrieb hoorden we nog nooit. En omdat we overtuigd waren, dat dit ongetwijfeld weer een, tot in de puntjes geregelde, vakantie zou worden, schreven we in.

Als enige Belgen maakten we in Hopfgarten aangenaam kennis met onze meereizende Noorderburen! Samen brachten we een 2-tal  weken door in het mooie Tirol onder de zeer professionele begeleiding van Maletha en Christiaan, onze reisleiders.

Zoals we van hen gewoon waren, hoefden we ons geen zorgen te maken. Hun gedetailleerde routeboek leidde ons langs prachtige wegen, door het mooie landschap, over hoge bergen. Bij aankomst op de camping stonden ze ons op te wachten en was onze plaats al netjes gereserveerd. We maakten prachtige uitstappen naar watervallen en hoge bergtoppen. Het was één en al avontuur in de sneeuw en in het ijs, we dansten en maakten plezier op de tonen van de leuke tirolermuziek en dronken uit grote potten met oren! We genoten van de mooi versierde koeien met klingelende bellen door de straten! Overal was er muziek en werd er uitbundig gezongen en gefeest! Een unieke belevenis!

Maletha en Christiaan stonden altijd voor ons klaar, niets was hun teveel. We maakten met hen weer een zorgeloze, mooie en plezierige reis!

We gaan zeker nog eens mee met hen op stap, want met Cosse Camper Adventure maken we een bewuste keuze: gezelligheid van kleine groep campers, de beste en mooiste campingplaatsen, prima geregelde uitstappen enz….

Nico en Gerda

Geef een reactie