8-daagse Campertraining oktober 2020: Agma

8-daagse campertraining

Ik wil een solo reis maken met een camper en vond het verstandig om me te verdiepen in het rijden met een camper, die vele malen groter is dan mijn eigen autootje.

Het begint goed, Christiaan rijdt met me mee en ik ga de camper wegrijden bij het verhuurbedrijf in Wolvega. Oei, dat is wat. De versnellingsbak reageert toch heel anders en schakelen is een uitdaging. Maar uiteindelijk zijn we onderweg. Waar let je op? Hoe kan je in de spiegels zien waar je plek op de weg is? Anticiperend rijden, rekening houden met de remweg enz. enz. Christiaan vertelt heel veel onderweg. Ik vergeet bijna om te genieten, het stuur stevig in mijn handen geklemd. Ik kijk bijna meer in mijn spiegels om niet te veel rechts te rijden, dan dat ik vooruit kijk.

Van lieverlee en met de tips en aanwijzingen van Christiaan, voel ik me steeds meer vertrouwd. Het gaat goed. Ik kan dit……. Oh yeah.!!!

En dan heb je plezier onderweg. De tips en trucs van Christiaan en Maletha helpen om de meest voorkomende situaties op de Nederlandse wegen het hoofd te bieden. En soms kom je bij een camperplaats waarin vooral de kippen de dienst uitmaken en vinden dat een inspectie van de campers tot hun takenpakket behoort.

Al met al heb ik genoten van de 8 dagen en raad ik het iedereen aan die nog nooit met een camper heeft gereden.

Van lieverlee en met de tips en aanwijzingen van Christiaan, voel ik me steeds meer vertrouwd. Het gaat goed. Ik kan dit……. Oh yeah.!!!

Agma

Geef een reactie