8-daagse Campertraining oktober 2020: Bert & Willemien

8-daagse campertraining

Van 9 t/m 16 oktober 2020 hebben we deel genomen aan de 8-daagse campertraining. Het reisdoel van deze week zou het Teutoburgerwoud in Duitsland zijn. Een paar dagen voor vertrek gooide Corona roet in het eten en konden we niet naar Duitsland. Maletha en Christiaan hebben in die paar dagen een geheel nieuw programma en routeboek gemaakt. Onze complimenten daarvoor!!

Zaterdag 10 oktober hebben we op het circuit goed geoefend. Hiervoor was met pionnen en stokken een parcours uitgezet zoals: slalom, wegvernauwing en achteruit inparkeren.

Tijdens de verdere reis werden de fijne kneepjes voor het gebruik van een camper goed uitgelegd en daar waar het nodig was, was Christiaan altijd bereid de helpende hand te bieden.

Elke morgen voor vertrek besprak Maletha de route en alle mogelijkheden voor een leuke tussenstop. Daarna ging ieder op pad en zagen we elkaar tegen de avond op de volgende camping weer.

.

Ondanks dat we gewend waren met grote voertuigen te rijden, vonden we deze trainingsweek toch heel nuttig. Alles kwam aan de orde op een zeer ontspannen manier. We kijken met veel plezier terug op ons eerste camperavontuur en zien vol verwachting uit naar de volgende reis met Cosse Camper Adventure

Bert & Willemien

Geef een reactie