Kortlopende Annuleringsverzekering

Kortlopende annuleringsverzekering

Je kunt de Kortlopende Annuleringsverzekering volledig aanpassen aan jouw wensen. Kies voor een standaard Annuleringsverzekering of een Allrisk Annuleringsverzekering. Beide gelden voor vertrek én tijdens jouw vakantie. Je bent daarmee beschermd tegen de kosten van annulering en ongebruikte reisdagen. Let op: je kunt alleen een beroep doen op jouw annuleringsverzekering bij onvoorziene gebeurtenissen. Is een gebeurtenis of situatie vóór het afsluiten van de annuleringsverzekering al bekend? Dan biedt een annuleringsverzekering geen dekking.*

Kortlopende Allrisk Annuleringsverzekering

Met de Allrisk Annuleringsverzekering bepaal je zelf om welke reden jij jouw vakantie annuleert of eerder beëindigt.** Zo kun je jouw vakantie bijvoorbeeld ook annuleren omdat jouw beste vriend(in) ernstig ziek wordt, of omdat je onverwacht een nieuwe baan krijgt en snel moet beginnen. Je krijgt voor deze extra annuleringsredenen dan 75% van jouw annuleringskosten vergoed. In onze voorwaarden lees je wat je vergoed krijgt en welke uitzonderingen er zijn.

Kortlopende Annuleringsverzekering: waarnemer meeverzekeren

Als je wilt, dan kun je een waarnemer meeverzekeren bij de kortlopende annuleringsverzekering. Een waarnemer is iemand die bijvoorbeeld jouw taken waarneemt op jouw werk, of die op jouw huis past terwijl jij op reis bent. Als jouw waarnemer iets overkomt, wil je misschien jouw reis annuleren of eerder terugkeren zodat je zelf de boel weer draaiende kunt houden. Je hebt dan recht op vergoeding van de annuleringskosten of de ongebruikte reisdagen.

* Heb je al een reis geboekt? Zorg er dan voor dat je de annuleringsverzekering binnen 7 dagen na het boeken afsluit. Sluit je de kortlopende annuleringsverzekering later af? Houd dan rekening met het volgende: de verzekering vergoed geen schade als je jouw reis wilt annuleren of afbreken om een reden die al bestond of bekend was in de 3 maanden voordat je de annuleringsverzekering afsloot.

** Je kunt géén beroep doen op de Allrisk Annuleringsverzekering wanneer je geen zin hebt in de vakantie, je vindt dat het te veel regent of vervelend weer is, de reisorganisatie of luchtvaartmaatschappij failliet is of je vanuit het Calamiteitenfonds al recht op een uitkering hebt.

Voordelen
  • Alle annuleringsredenen mee te verzekeren
  • Ook per onderdeel van een zelf samengestelde reis
  • Zelf kiezen voor welk bedrag jij jouw reis verzekert

Kortlopende Annuleringsverzekering

Downloads