Kortlopende Reisverzekering

Reisverzekering

Kortlopende reisverzekering: Wie reist, wil vrijheid. Ontspanning. Nieuwe ervaringen opdoen. Soms zijn dat niet de ervaringen die je verwacht. Dan is het prettig als je kunt terugvallen op een goede reisverzekering. Dankzij alle extra’s bepaal je helemaal zelf wat je wel en niet verzekert.

Je stelt in overleg met ons jouw Kortlopende Reisverzekering zelf samen. Je kiest voor Europadekking of Werelddekking en vervolgens kun je kiezen uit een Basis, Comfort of Optimaal dekking.

Reisverzekering Basis

Met de Basis-reisverzekering ben je standaard verzekerd voor personenhulp. Dit kun je uitbreiden met diverse aanvullende dekkingen, zoals geneeskundige kosten. Voor de aanvullende dekkingen die je kiest, betaal je een lage premie.

Reisverzekering Comfort

Met de Comfort-reisverzekering ben je verzekerd tegen dezelfde risico’s als bij de Basis-reisverzekering. Maar voor de dekkingen die je zelf kiest – zoals geneeskundige kosten, ongevallen of bagage – krijg je een ruimere vergoeding. De premie voor deze aanvullende dekkingen is dan ook hoger.

Reisverzekering Optimaal

Wil je geen enkel risico nemen? Dan is de Optimaal-reisverzekering van de Europeesche perfect voor jou. Dit is de meest uitgebreide reisverzekering. Bagage, geneeskundige kosten en rechtsbijstand zijn hierin standaard meeverzekerd. Raakt jouw bagage zoek, dan vergoeden deze verzekering de nieuwwaarde van jouw bagage wanneer jouw spullen maximaal 2 jaar oud zijn. Je hoeft hiervoor geen eigen risico te betalen. 

Voordelen
  • Kinderen tot 5 jaar gratis meeverzekeren
  • Snelle afhandeling van/bij schade
  • Sportrisico’s meeverzekerd, ook voor abseilen en raften
Kortlopende reisverzekering

Downloads