Over ons

Christiaan & Maletha hebben Cosse Camper Adventure in 2012 opgericht vanuit hun passie voor het reizen met de camper. Zij zijn twee spontane, zeer ervaren en enthousiaste reizigers & camperaars in hart en nieren. Alle aangeboden camper groepsreizen en campertrainingen worden van A tot Z georganiseerd door Christiaan & Maletha en daarnaast gaan zij met alle camperreizen mee als reisbegeleiders. Tijdens een camper groepsreis wordt er op individuele basis gereisd in een kleine groep van minimaal 4 en maximaal 10 campers. Deelname aan de camper groepsreizen in Europa is mogelijk met de eigen camper of met een huurcamper.

Christiaan & Maletha leerden elkaar kennen tijdens een kampeervakantie in Oostenrijk in 1992. Vanaf hun ontmoeting hebben zij op verschillende manieren over de hele wereld gereisd.

In 2007 kochten zij hun eerste camper en begon voor hen het camperavontuur met een 6-weekse camperreis naar de Noordkaap. In de jaren die daarop volgden maakten zij samen heel veel camperreizen met hun eigen camper in Europa en met een huurcamper buiten Europa. Tijdens één van hun camperreizen ontstond het idee om de opgedane camper- en reiservaring te vertalen in kleinschalige camper groepsreizen en campertrainingen. Alle aangeboden camper groepsreizen en campertrainingen worden van A tot Z georganiseerd door Christiaan & Maletha en daarnaast gaan zij met alle camperreizen mee als reisbegeleiders.

Zij organiseren o.a. kleinschalige camper groepsreizen in Amerika, Canada, Cuba, Nieuw-Zeeland, Italië, Schotland, Kroatië, Oostenrijk en Duitsland.  Tijdens een camper groepsreis wordt er op individuele basis gereisd in een kleine groep van minimaal 4 en maximaal 10 campers. Deelname aan de camper groepsreizen in Europa is mogelijk met de eigen camper of met een huurcamper. Bij de camper groepsreizen buiten Europa is er altijd een huurcamper bij de reissom inbegrepen. Je hoeft niet persé camperervaring te hebben om deel te nemen aan één van de camper groepsreizen. Wil je wel van te voren camperervaring opdoen, dan adviseren zij om de 8-daagse campertraining te boeken, een camperreis voor beginners. Tijdens een vakantie van 8 dagen leer je hoe het is om met een camper te rijden en te reizen.

Over ons Maletha

Maletha Cosse-Ophof

  • Geboortedatum:24-09-1974
  • Vaardigheden:Organiseren, Fotograferen
Over mij:

Mijn naam is Maletha Cosse-Ophof, geboren en opgegroeid in Emmen en ik ben de drijvende kracht, eigenaar en reisbegeleider bij Cosse Camper Adventure. Ik ben een vrolijke, gezellige en enthousiaste levensgenieter en camperaar in hart en nieren. Van nature ben ik erg nieuwsgierig naar andere mensen, culturen en landen en ik stap graag op de mensen af om een praatje te maken. 

Ik heb één doel en dat is zoveel mogelijk mensen enthousiast maken om met de camper op reis te gaan. Mijn opgedane reis- en camperervaring binnen Europa, Amerika, Canada en Nieuw-Zeeland deel ik graag met onze klanten/reisgenoten. Tijdens de reizen neem ik onze klanten/reisgenoten graag mee naar prachtige bestemmingen, zodat ik hun zoveel mogelijk kan laten zien en laten beleven, waarbij ik altijd rekening houd met hetgeen mogelijk is. 

Organiseren, plannen, “out of the box”, probleemoplossend en creatief denken, is mij als voormalig secretaresse op het lijf geschreven. Ik ben een échte regelneef en duizendpoot en binnen Cosse Camper Adventure ben ik verantwoordelijk voor alle organisatorische en administratieve taken. Als ik niet op reis ben of achter het computerbeeldscherm gevangen zit, dan wandel ik graag in het bos en geniet ik van de prachtige natuur en de rust.

Zelf achter het stuur van de camper zitten, de prachtige wereld langzaam aan mij voorbij zien trekken, stoppen op de mooiste locaties en genieten van alles om mij heen, dat vind ik persoonlijk het ultieme “campergevoel”. Ik ben ontzettend trots, dat ik mijn hart gevolgd heb en dat ik samen met Christiaan onze droom heb nagejaagd!

Ik kijk er naar uit om jou te ontmoeten en mee te nemen op camperreis!

Over ons Christiaan

Christiaan Cosse

  • Geboortedatum:15-06-1977
  • Vaardigheden:Technisch, Fotograferen, Harmonica spelen
Over mij:

Mijn naam is Christiaan Cosse, geboren en opgegroeid in Roswinkel en ik ben meewerkend partner, reisbegeleider en de technische man bij Cosse Camper Adventure. Ik ben altijd vrolijk, erg sociaal en maak graag een praatje met onze klanten/reisgenoten. Ik ben erg nieuwsgierig en geïnteresseerd in mensen, cultuur, architectuur en nieuwe bestemmingen. Kamperen zit in mijn bloed, want ik heb als kleine jongen leren lopen op de camping.

Ik ben zeer technisch en dat kwam altijd goed van pas tijdens mijn werkzaamheden als timmerman in de bouw. Mijn nieuwsgierigheid naar hoe alles functioneert, in combinatie met mijn technische knobbel, heeft er toe geleid, dat ik alles over de camper weet van A tot Z. Ik bezoek regelmatig camperbeurzen en camperfabrieken om mijn informatie up-to-date te houden. Deze informatie deel ik graag met onze klanten/reisgenoten tijdens een campertraining of een camper groepsreis.

De afwisselende werkzaamheden, het samenwerken met Maletha, de mooie dingen van de wereld aan klanten/reisgenoten laten zien, genieten van de natuur, daar geniet ik van.

Ik hou erg veel van het luisteren naar muziek en ik speel zelf Steirische Harmonica, een instrument, dat erg veel in Oostenrijk en Duitsland bespeelt wordt. Daarnaast mag ik graag, als ik thuis ben, tuinieren, films kijken en op zijn tijd lekker eten.

Cosse Camper Adventure … een bewuste keuze!
Want Vrijheid = blijheid!

Christiaan en Maletha

Uitgebreid reispakket

Op eigen tempo

24/7 reisbegeleiding

Mooie routes

Kleine groepen

Bijzondere excursies