Kleinschalige camper groepsreis Amerika "Best of the West" (2020)

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Boek vóór 16 december 2019 en ontvang 5% korting op de reissom  
   
Datum
   
Aanvang reis: maandag 12 oktober 2020
Einde reis dinsdag 10 november 2020
   
Prijzen:
   
Prijs 1e & 2e persoon: vanaf € 5.739,- p.p.
Prijs alleenreizende / solo: vanaf € 9.330,-
Prijs extra volwassene: prijs op aanvraag
Prijs kind: prijs op aanvraag
   
   

 

Kleinschalige camper groepsreis Amerika "Best of the West" (2020)

Amerika … een land zo groot en zó bijzonder, dat moet je in elk geval één keer in je leven gezien hebben. De kleurenpracht van de Bryce Canyon, de oneindigheid van de Grand Canyon, de ongerepte natuur en geisers in Yellowstone, de wereldberoemde rode tafelbergen van Monument Valley.

30-daagse camper groepsreis

U start uw 30-daagse camper groepsreis in de wereldberoemde gok- en lichtstad Las Vegas. U reist op eigen tempo van het ene naar het andere Nationale Park en tijdens uw reis bezoekt u bruisende steden, krijgt u een goede indruk van de bijzondere, indrukwekkende en afwisselende natuur en maakt u kennis met de inwoners van Amerika.

Highlights van deze reis: Yellowstone N.P., Bryce Canyon N.P., Zion N.P., Grand Canyon, Arches N.P., Las Vegas, route 66, het échte wilde westen, Monument Valley. Ziet u uzelf al rijden in uw camper?

Ga mee met deze camper groepsreis in West Amerika beleef uw eigen “American Dream”. 

Verlenging mogelijk: informeer naar de verschillende mogelijkheden.

Programma

Programma:
 • 1

  Amsterdam - Las Vegas

  Dag 1

  Wij ontvangen u vandaag op Schiphol waar wij gezamenlijk zullen inchecken voor ons camper avontuur door Amerika. In de loop van de dag komt u aan op het vliegveld in Las Vegas, de bekendste gok- en lichtstad ter wereld. Onze taxibus brengt u naar het hotel, waar u 2 nachten zult verblijven.

   

 • 2

  Las Vegas

  Dag 2

  Las Vegas … wij zeggen altijd “Las Vegas is het Disneyland voor volwassenen”. Niets blijkt onmogelijk in Las Vegas en u valt van de ene verbazing in de andere. Een bekend gezegde: “what happens is Vegas … stays in Vegas”.

  Wij starten onze dag met een gezamenlijk welkomstontbijt. U kunt na het ontbijt deelnemen aan onze begeleide wandeling over de wereldberoemde “Strip”. ’s Middags kunt u op eigen gelegenheid Las Vegas ontdekken.

   

  ’s Avonds staat de “Las Vegas bij nacht” toer op het programma. U ziet o.a. de wereldberoemde “Strip” met zijn megahotels en shows. Gezamenlijk maken wij een wandeling in Fremont Street waar u kunt genieten van een bijzondere Sound & Light show.

   

 • 3

  Las Vegas - Zion National Park (plm. 258 kilometer)

  19049250 xl

  Onze taxibus brengt u en de andere deelnemers vanochtend naar het verhuurbedrijf waar wij gezamenlijk onze huurcampers op gaan halen. Nadat iedereen zijn spullen ingepakt heeft, zullen we een gezamenlijke stop maken bij een grote supermarkt, waar iedereen boodschappen kan inslaan voor de komende dagen.

  Vandaag reist u in uw eigen tempo naar het Zion National Park, waar u in de loop van de dag zult aankomen. U overnacht 2 nachten op een camping in de buurt van het Zion National Park.

   

 • 4

  Zion National Park – Bryce Canyon National Park (plm. 165 kilometer)

  21750217 xl

  U heeft vandaag de gelegenheid om nader kennis te maken met Zion National Park. U kunt ’s ochtends deelnemen aan een facultatieve wandeling door de Zion Canyon.

  De Zion Canyon werd door de Virgin River in de loop van de jaren compleet uitgesleten. De wanden rijzen wel tot 600 meter hoog op.

  ’s middags is ter vrije besteding.

   

 • 5

  Bryce Canyon National Park

  Dag 5

  U reist vandaag met uw camper dwars door het Zion National Park naar het volgende mooie natuurpark, de Bryce Canyon.  

  U verblijft 3 nachten op een camping in de buurt van het Bryce Canyon National Park.

   

 • 6

  Bryce Canyon National Park (rustdag)

  20180407 081051

  Vandaag heeft u een rustdag.

 • 7

  Bryce Canyon National Park

  20180406 113438

  Bryce Canyon National Park staat bekend om zijn “Hoodoos”, wat kleurige rotsformaties betekent. De rotsformaties hebben diverse prachtige kleuren, zoals roze, oranje en zelfs rood.

   

  Vandaag gaan de liefhebbers vroeg uit de veren om te genieten van de spectaculaire zonsopgang bij “Sunrise Point”. Langzaam licht de vallei op en ziet u prachtige kleuren ontstaan op de rotsformaties.

   

  U kunt vanochtend deelnemen aan onze begeleide wandeling door de Bryce Canyon. Tijdens de wandeling ziet u de “Hoodoos” van dichtbij en misschien spot u wel een eekhoorn of een hert.

   

  De rest van de dag heeft u de gelegenheid om de Bryce Canyon op eigen gelegenheid te bekijken.

  Met uw camper kunt u een rondrit door het park maken. Er zijn diverse uitzichtpunten, waarbij u telkens verrast zult worden door het prachtige uitzicht op de Canyon en de omliggende omgeving.

   

  ‘s Avonds kunt u deelnemen aan een facultatieve excursie. Wat we precies gaan doen is een verrassing!

   

 • 8

  Bryce Canyon - Capitol Reef National Park (plm. 189 kilometer)

  33384065 xl

  U vervolgt uw route naar Capitol Reef National Park. Opnieuw kunt u genieten van de prachtige natuur en de rust en de ruimte om u heen. Onderweg kunt u nog een bezoek brengen aan het Escalante Petrified Forest. In dit bos kunt u prachtige korte wandelingen maken en kunt u delen van versteende bomen bekijken.

  U maakt een rondrit door het Capitol Reef National Park, bekend om zijn 160 kilometer lange kleurrijke rotswand. U vindt hier prachtige rotstekeningen, gemaakt door de Ancestral Pueblo’s.

   

  U verblijft 1 nacht op een camping in de buurt van het Capitol Reef National Park.

   

 • 9

  Capitol Reef National Park - Salt Lake City (plm. 480 kilometer)

  Amerika Best of the West - Salt Lake City

  Via een prachtige route rijdt u opnieuw een zeer rustig natuurgebied binnen, waarbij u af en toe een tegenligger tegen. U kunt onderweg een kijkje nemen in het Goblin Valley State Park, een zeer bijzondere kleurrijke vallei met zandstenen “Goblins” (kabouter/kobold) en andere prachtige formaties. Het landschap wordt weleens vergeleken met het landschap van Mars.

  U vervolgt uw route naar Salt Lake City via een toeristische route over een bergpas dwars door het Uinta National Forest. U steekt de Price rivier een paar keer over. U passeert diverse grote en kleine steden voordat u in Salt Lake City terecht komt.

   

  Salt Lake City werd in 1847 door de Mormonen gesticht. De mormonen hebben hun hoofdkwartier in de Temple Square in de binnenstad gebouwd.

   

  U verblijft 1 nacht op een camping in de buurt van Salt Lake City.

   

 • 10

  Salt Lake City - West Yellowstone (plm. 516 kilometer)

  Dag 10

  Vandaag staat een lange reisdag op het programma. U vervolgt uw route langs het grote zoutmeer van Salt Lake City naar West-Yellowstone in de staat Montana. U rijdt via een prachtige route door een bergachtig natuurgebied en gaat op weg naar Yellowstone National Park, het oudste nationale park van Amerika.

  U verblijft 2 nachten op een camping in de buurt van West Yellowstone.

   

 • 11

  West Yellowstone (rustdag)

  begeleide camperreis Amerika dag 9 Yellowstone National Park bizons

  Vandaag heeft u een rustdag.

   

 • 12

  West Yellowstone - Mammoth Hot Springs (plm. 128 kilometer)

  Dag 12

  U maakt vandaag voor het eerst kennis met de prachtige veelzijdige en bijzondere natuur van Yellowstone National Park. U kunt overal in het park stoppen om een korte wandeling over de houten wandelpaden te maken langs de geisers, de warm waterbronnen of modderpoelen. In het park zijn meer dan 10.000 geisers en hete bronnen. U zult ook veel wild aantreffen in het park, o.a. bizons, beren, elanden, muilherten, elk, enz.

  U verblijft 1 nacht op een camping in de buurt van Mammoth Hot Springs.

   

 • 13

  Mammoth Hot Springs - Yellowstone Lake (plm. 130 kilometer)

  begeleide camperreis Amerika dag 10 Yellowstone National Park Mammoth Hot Springs

  U kunt vanochtend deelnemen aan een begeleide wandeling bij de Mammoth Hot Springs. Wij wandelen over de houten wandelpaden naar de hoger gelegen Canary Springs en zien warmwaterbronnen van dichtbij.

  Na de gezamenlijke wandeling reist iedereen weer op eigen gelegenheid verder naar de volgende camping. U rijdt vandaag opnieuw een mooie route door het Yellowstone National Park. Vandaag kunt u o.a. de Upper & Lower Falls bezoeken.

   

  U verblijft 2 nachten op een camping in de buurt van Yellowstone Lake.

   

 • 14

  Yellowstone Lake (rustdag)

  begeleide camperreis Amerika dag 13 Grand Teton National Park prachtig uitzicht

  Vandaag heeft u een rustdag.

   

 • 15

  Yellowstone Lake - Grand Teton National Park (plm. 158 kilometer)

  Old Faithfull

  U kunt vandaag nog genieten van het Yellowstone National Park, waarna u uw route vervolgt richting het Grand Teton National Park.

  Een stop bij de beroemde geiser “Old Faithful” mag u zeker niet overslaan. Deze geiser heeft elke 90 minuten een uitbarsting. De uitbarsting kan wel 36-55 meter hoog zijn en twee tot vijf minuten aanhouden. Rondom “Old Faithful” treft u diverse korte en lange wandelingen aan door het bijzondere vulkanische landschap van Yellowstone.

   

  U verblijft 1 nacht op een camping in de buurt van het Grand Teton National Park.

   

 • 16

  Grand Teton National Park - Rock Springs (plm. 287 kilometer)

  grand teton

  Vandaag rijdt u met uw camper dwars door het Grand Teton National Park. U maakt kennis met het échte oude Wilde Westen in het dorpje Jackson. Hier kunt u terecht voor een drankje in cowboystijl. Als u zich dan nog geen cowboy voelt?

  U verblijft 1 nacht op een camping in de buurt van Rock Springs.

   

 • 17

  Rock Springs - Moab (plm. 525 kilometer)

  dinosaur national monument

  U verlaat Rock Springs en u heeft vandaag een lange reisdag naar de volgende bestemming Moab.

  U kunt vandaag op eigen gelegenheid het Dinosaur National Monument bezoeken. Hier vindt u sporen en resten van dinosauriërs. In het bezoekerscentrum krijgt u meer informatie over de vindplaatsen.

   

  U verblijft 4 nachten op een camping in de buurt van Moab.

   

 • 18

  Moab (rustdag)

  Dag 18

  Vandaag heeft u een rustdag.

   

 • 19

  Moab - Arches National Park (plm. 125 kilometer)

  arches

  Vandaag kunt u kennismaken met het bijzondere landschap van Arches National Park. De natuurlijke bogen en formaties zijn ontstaan door de diverse weersinvloeden.

   

  ’s Ochtends kunt u deelnemen aan onze begeleide wandeling over de zandstenen rotsen naar de Delicate Arch, een échte aanrader.

   

  De rest van de dag kunt u op eigen gelegenheid kennismaken met Arches National Park.

   

 • 20

  Moab - Canyonlands National Park (plm. 125 kilometer)

  30445485 xl

  U kunt vandaag Canyonlands National Park en Dead Horse Point State Park op eigen gelegenheid bezoeken.

   

  Canyonlands National Park, is miljoenen jaren geleden ontstaan doordat de Colorado Rivier en de Green Rivier diepe kronkelende paden hebben uitgesleten. Er zijn diverse uitzichtpunten en korte wandelingen.

   

  Dead Horse Point, bekend doordat hier opnames gemaakt zijn voor de film “Mission Impossible 2” met Tom Cruise. In de opname zie je Tom Cruise aan een grote rode bergwand hangen om deze vervolgens met zijn blote handen te beklimmen. Op de top aangekomen kijkt hij over het prachtige rode zandstenen gebied heen, met in de diepte de Colorado rivier.

   

 • 21

  Moab - Monument Valley (plm. 234 kilometer)

  monument valley

  De reis van vandaag gaat opnieuw door een schitterend stuk natuurgebied met diverse prachtige en bijzondere locaties en bezienswaardigheden.

  U ziet de beroemde rode tafelbergen van Monument Valley opeens oprijzen uit het droge rode landschap. Deze tafelbergen vormen het symbool van het Wilde Westen en zijn als achtergrond voor diverse films en reclameboodschappen gebruikt.

   

  U verblijft 1 nacht op een camping in de buurt van Monument Valley.

   

 • 22

  Monument Valley - Page (plm. 196 kilometer)

  13515277 xl

  Samen met de andere deelnemers maakt u vanochtend een avontuurlijke jeeptocht door Monument Valley onder begeleiding van een lokale gids. Monument Valley staat bekend om zijn rode tafelbergen. Dit gebied wordt vaak als achtergrondlocatie gebruikt in reclames en films, zoals “Back to The Future 3” met Michael J. Fox en Christopher Lloyd. Stoffig na de jeeptoer, maar vol nieuwe indrukken en tientallen foto’s, keert u terug bij uw camper.

  In de loop van de middag vervolgt iedereen weer op eigen tempo de route naar de volgende camping, in de buurt van Page.

   

  U verblijft 2 nachten op een camping in de buurt van Page.

   

 • 23

  Page (rustdag)

  108389808 xl

  Vandaag heeft u een rustdag.

  U kunt vandaag deelnemen aan een facultatieve excursie naar de Antelope Canyon. Een lokale gids zal ons naar de ingang van de canyon brengen en ons rondleiden door deze slotcanyon. De canyon is erg geliefd onder fotograven, omdat je hier hele mooie foto’s van binnenkomende zonnestralen kunt maken.

   

 • 24

  Page - Grand Canyon National Park (plm. 214 kilometer)

  20170407 165839

  U kunt vanochtend op eigen gelegenheid de indrukwekkende Glen Canyon Dam bezoeken. Vanaf de dam heeft u een schitterend uitzicht op de machtige Colorado rivier. Daarnaast kunt u vanaf een hoger gelegen plateau uitkijken over de Horseshoe Bend, een natuurlijk gevormde bocht in de Colorado rivier.

  U verblijft 3 nachten op een camping in de buurt van Grand Canyon National Park.

   

 • 25

  Grand Canyon National Park

  20180408 133311

  De Grand Canyon is één van de werelds beroemdste natuurwonderen. Het water van de Colorado rivier heeft in zes miljoen jaar het Colorado Plateau uitgesleten.

  U kunt vanochtend deelnemen aan een begeleide excursie naar de Grand Canyon, waarbij u samen met ons een wandeling kunt maken langs de rand van de Grand Canyon.

   

  ’s Avonds gaan we gezamenlijk naar het IMAX-theater om de film “Grand Canyon - the Hidden Secrets” te bekijken. Door het immens grote scherm krijgt u het gevoel, dat u zelf op een avontuurlijk reis onderweg bent dwars door de Grand Canyon.

   

 • 26

  Grand Canyon National Park (rustdag)

  20180408 185729

  Wilt u een bijzonder ervaring meemaken, ga met ons mee om naar de zonsopgang bij de Grand Canyon te kijken. Zodra de eerste zonnestralen de diepte oplichten zult u om u heen “oh” en “ah” horen. U zult woorden te kort hebben om te beschrijven wat u ziet en voelt.

  U hebt de rest van de dag de gelegenheid om de Grand Canyon op eigen gelegenheid te bekijken.

   

  U kunt vandaag deelnemen aan een facultatieve excursie, waarbij u met een helikopter een vlucht maakt boven de Grand Canyon.

   

 • 27

  Grand Canyon National Park - Route 66 (plm. 222 kilometer)

  96290979 xl

  U verlaat het prachtige Grand Canyon National Park en rijdt via de wereldberoemde Route 66 naar de volgende camping. Breng een bezoek aan de bekende plaats Flagstaff met zijn oude binnenstad met leuke restaurantjes, cafeetjes en diverse musea.

  De Route 66, wie heeft er nou niet van gehoord en van gedroomd om deze route ooit in zijn leven eens te gaan rijden? De route start in Chicago en eindigt in Los Angeles. U gaat vandaag met uw camper een klein stuk van deze wereldberoemde Route 66 rijden. U komt meerdere kleine dorpjes tegen waar het lijkt alsof de tijd heeft stil gestaan en het lijkt alsof u bent teruggekeerd in de jaren 50.

   

  U verblijft 1 nacht op een camping in de buurt van de route 66.

   

 • 28

  Route 66 - Las Vegas (plm. 284 kilometers)

  20170410 165353

  Voordat u in Las Vegas aankomt, passeert u de Hooverdam. De Hooverdam is gebouwd in 1931. Na het bouwen van de dam is het kunstmatige meer Lake Mead ontstaan. De Hooverdam is 220 meter hoog en u kunt er een rondleiding krijgen.

  Vanavond kunt u samen met de andere deelnemers genieten van een tot-ziens-diner Las Vegas style.

   

  U verblijft 1 nacht op een camping in de buurt van Las Vegas.

   

 • 29

  Las Vegas - Amsterdam (vliegen)

  20170411 124348

  Helaas is er (bijna) een einde gekomen aan een fantastische rondreis van vier weken door Amerika.

  Vanmorgen gaan we gezamenlijk de camper inleveren bij het verhuurbedrijf in Las Vegas, om daarna op het vliegtuig te stappen en huiswaarts te keren. Onze taxibus brengt ons naar het vliegveld, waar wij gezamenlijk zullen inchecken.

   

 • 30

  Aankomst in Amsterdam

  Amerika - voorjaar

  Op Schiphol kunnen we nog één keer afscheid van elkaar nemen en gaat iedereen weer zijn eigen weg. Terug naar huis, met een koffer vol prachtige herinneringen van een indrukwekkende reis door een land waarin geen dag hetzelfde is. 

 

Inclusief

Inclusief:

Inclusief:

 • Nederlandse reisbegeleiding (uw reisbegeleiders Christiaan & Maletha);
 • Vliegticket Amsterdam – Las Vegas (retourticket) incl. luchthavenbelasting, 1 stuk ruimbagage p.p., 1 stuk handbagage p.p., alle maaltijden aan boord van het vliegtuig incl. consumpties, ticketfee;
 • 27 dagen huurcamper C-22* van El Monte inclusief: ongelimiteerde kilometers, preperation fee, VIP Coverage, personal kit, zeer uitgebreide inventaris, extra bestuurder, onbeperkt generator gebruik, informatiepakket incl. kaarten & brochures, 24-uur pechhulp service, vervangend vervoer en lokale belastingen;
 • Transfer luchthaven – hotel Las Vegas;
 • 2 hotelovernachtingen in Las Vegas o.b.v. verblijf in een 2-persoonskamer (alleen logies);
 • Welkomstontbijt “Las Vegas stijl” incl. 2 consumpties p.p.;
 • Excursie: begeleide wandeling over de “Strip” in Las Vegas;
 • Transfer hotel – verhuurbedrijf Las Vegas;
 • 26 overnachtingen op een camping incl. 2 personen;
 • Entreegelden Nationale Parken;
 • Excursie: begeleide wandeling in Zion National Park;
 • Excursie: begeleide wandeling in Bryce Canyon National Park;
 • Excursie: diverse begeleide wandelingen in Yellowstone National Park;
 • Excursie: Yellowstone film (IMAX);
 • Excursie: begeleide wandeling in Arches National Park;
 • Excursie: begeleide wandeling in Grand Canyon National Park;
 • Excursie: Grand Canyon film (IMAX);
 • Transfer verhuurbedrijf - luchthaven Las Vegas;
 • Tot ziens diner incl. 2 consumpties p.p.;
 • Diverse wandelingen die wij ter plaatse organiseren;
 • Routeboek Cosse Camper Adventure (incl. route & bezienswaardigheden);
 • Wegenatlas van Amerika;
 • Fooien bij gezamenlijke excursies/maaltijden;

 

Exclusief:

 • Waarborgsom camper ($ 1.000,- ter plaatse te voldoen met uw creditcard);
 • Brandstof;
 • Tolgelden;
 • Parkeergelden;
 • Verzekeringen;
 • Persoonlijke uitgaven voor onder meer maaltijden, facultatieve en individuele bezienswaardigheden (o.a. entreegelden voor musea, state parks, enz.);
 • Extra tafeldranken bij gezamenlijke maaltijden;
 • Munten voor douches, wasautomaten en sani-stations;
 • Bijdrage Garantiefonds GGTO á € 30,- per boeking (2 x € 15,- i.v.m. totale reissom > € 10.000,-);
 • Reserveringskosten á € 15,- per boeking;

 

*ander camper model mogelijk, vraag een vrijblijvende offerte aan voor deelname met een ander camper model;

 

Data

Data:

Data 

Boek vóór 16 december 2019 en ontvang 5% korting op de reissom

Aanvang reis: maandag 12 oktober 2020
Einde reis: dinsdag 10 november 2020

Prijzen

Prijs per persoon: vanaf € 5.739,- p.p. 
Prijs alleenreizende / solo: vanaf € 9.330,-
Prijs extra volwassene:prijs op aanvraag
Prijs kind:prijs op aanvraag

Extra / aanvullende informatie:

Minimaal 4 equipes, maximaal 10 equipes en onder voorbehoud van voldoende deelname.

Verlenging mogelijk: informeer naar de mogelijkheden.

 

 

Highlights

Highlights:
 • Las Vegas;
 • Las Vegas by Night Tour;
 • Zion National Park;
 • Valley of Fire;
 • Bryce Canyon;
 • Capitol Reef National Park;
 • Salt Lake City;
 • Yellowstone National Park;
 • Yellowstone film (IMAX);
 • Grand Teton National Park;
 • Arches National Park;
 • Canyonlands National Park;
 • Monument Valley;
 • Jeeptoer Monument Valley;
 • Antelope Canyon;
 • Grand Canyon National Park;
 • Grand Canyon film (IMAX);
 • Route 66;
 • Hooverdam;

Foto's

Foto's:

Bekijk hier de foto's van deze reis. Klik op een foto om deze uit te vergroten.

 

 

Onze contactgegevens:

Cosse Camper Adventure
Drentse Mondenweg 21
7831 JA Nieuw-Weerdinge
Nederland
Telefoon: +31 (0)6-51609306
Klik hier voor email

Vindt ons op de kaart

Onze openingstijden:

Maandag 09.00 - 18.00 uur
Dinsdag 09.00 - 18.00 uur
Woensdag 09.00 - 18.00 uur
Donderdag 09.00 - 18.00 uur
Vrijdag 09.00 - 18.00 uur
Zaterdag 10.00 - 17.00 uur
Zondag gesloten