Kleinschalige camper groepsreis Amerika Wegbrengspecial (2021)

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

   
Datum  
   
Aanvang reis: maandag 8 maart 2021
Einde reis dinsdag 6 april 2021
   
Prijzen:
   
Prijs 1e & 2e persoon: prijs op aanvraag
Prijs alleenreizende / solo: prijs op aanvraag
Prijs extra volwassene: prijs op aanvraag
Prijs kind: prijs op aanvraag
   
   
   

 

Kleinschalige camper groepreis Amerika Wegbrengspecial (2020)

Gezocht avontuurlijke reizigers die samen met ons nieuwe campers vanuit de fabriek in Chicago naar Los Angeles willen brengen. Grijp nu uw kans en maak een camper groepsreis zoals nooit tevoren! Tijdens de gehele reis is er Nederlandse reisbegeleiding aanwezig, die u met raad en daad terzijde zal staan.

30-daagse camper groepsreis Amerika

Wij hebben een mooie route uitgezet door elf verschillende staten. U rijdt de route aan de hand van het routeboek op uw eigen tempo en in uw eigen huurcamper. Wij rijden niet in kolonne. U kunt ervoor kiezen om met één van uw reisgenoten samen te rijden, daar bent u vrij in. Wij ontmoeten elkaar 's avonds weer op de volgende camping, waar wij u zullen ontvangen en begeleiden u naar uw plaats.

U maakt tijdens uw camper groepsreis kennis met diverse grote steden zoals Chicago, Salt Lake City, Las Vegas en Los Angeles. U bezoekt bekende nationale parken, zoals Mount Rushmore, Badlands National Park, Yellowstone National Park, Arches National Park, Bryce Canyon National Park, Canyonlands National Park, Monument Valley National Park, Grand Canyon National Park, Death Valley National Park en diverse andere parken.

We eindigen onze camper groepsreis in één van de mooiste steden van Amerika, namelijk New York. In New York bezoekt u o.a. het Vrijheidsbeeld, Empire State Building, Central Park, Wallstreet, Broadway en Times Square. Er is natuurlijk ook tijd om te winkelen, want in New York treft u diverse leuke winkelstraten aan.

Deze reis is zeer inspannend, intensief en avontuurlijk. Inspannend, omdat de reisdagen lang zijn en omdat u in een korte periode toch een totale afstand van plm. 6.000 kilometer moet overbruggen om de camper op tijd af te leveren in de wereldstad Los Angeles. Intensief, omdat u tijdens uw reisdag diverse bezienswaardigheden kunt bekijken en u dat vast niet wilt missen. Avontuurlijk, omdat de route dagelijks aangepast kan worden i.v.m. de weersomstandigheden. Ook het overnachten in de camper is spannend, omdat het erg koud kan worden 's nachts, maar gelukkig heeft u een kachel en warme dekens aan boord!

Hieronder treft u de voorgestelde route aan die wij gaan rijden. Wij bekijken dagelijks of de geplande route door kan gaan, of dat wij een alternatieve route moeten nemen i.v.m. de weersomstandigheden.

Beleef uw eigen “American Dream” en ga mee op deze bijzondere en avontuurlijke camper groepsreis.

Verlenging is mogelijk: informeer naar de verschillende mogelijkheden.

Programma

Programma:
 • 1

  Amsterdam - Chicago

  20170321 051510

  Wij ontvangen u vandaag op Schiphol waar wij gezamenlijk zullen inchecken voor onze camper groepsreis door Amerika.

  Aan het einde van de dag komt u aan op het vliegveld in Chicago. Chicago is de 3e grootste stad van Amerika. Dwars door het centrum stroomt de Chicago rivier. Nadat wij door de douane zijn gekomen brengt onze taxibus u naar het hotel in Chicago.

  's Avonds kunt u samen met uw reisgenoten en ons genieten van een heerlijk Amerikaans diner.

  U verblijft 2 nachten in een hotel in het centrum van Chicago.

 • 2

  Chicago

  20180320 203837

  U kunt vandaag deelnemen aan een facultatieve excursie naar de stad Chicago.

  Wij bezoeken o.a. de Willis Tower (vroeger de Sears Tower), een hoge wolkenkrabber die tot 1997 het hoogste gebouw van de wereld was. Vanaf de bovenste verdieping heeft u een 360° uitzicht over de stad Chicago en op het Michigan meer. We bezoeken de Magnificent Mile waar u luxe warenhuizen, restaurants en hoge wolkenkrabbers treft.

  's Middags kunt u op eigen gelegenheid de stad verder gaan bekijken. U kunt een boottocht maken over de Chicago rivier.

 • 3

  Chicago - camperfabriek in Indiana

  camper ophalen bij de fabriek

  Wij verlaten 's ochtends het hotel in Chicago en reizen gezamelijk in onze comfortabele taxibus naar de camperfabriek in de staat Indiana.

  U krijgt uitleg over de werking van de camper van een medewerker van de fabriek. De medewerker overhandigt u de sleutels van de gloednieuwe camper, die u naar Los Angeles gaat brengen.

  Wij overnachten op een camping in de buurt van de camperfabriek.

 • 4

  Indiana - Iowa (plm. 330 kilometer)

  20170323 140033

  U wordt vandaag voor het eerst wakker in uw camper. U slaat de gordijnen open en knijpt nog eens in uw arm of u écht in Amerika bent. Ja, dat bent u dus écht! Vandaag gaat u beginnen aan de eerste échte reisdag met uw camper.

  Wij hebben een leuke en exclusieve excursie op het programma staan. Wij bezoeken vanochtend de camperfabriek, zodat u kunt zien hoe uw camper gebouwd is.

  Na dit interessante en leerzame bezoek heeft u de gelegenheid om kennis te maken met de Amish. In dit deel van Amerika wonen heel veel Amish en het is een aanrader om een stadje te bezoeken waar de Amish wonen. In dit stadje kunt u ervaren hoe de Amish leven.

  Wij overnachten op een camping in de buurt van de Mississippi rivier in de staat Iowa.

 • 5

  Iowa - Nebraska (plm. 666 kilometer)

  20170326 141158

  U reist vandaag door het wisselende landschap van de staten Illinois, Iowa en Nebraska. In deze drie staten ziet u veel landbouw, u komt échte oude dorpjes tegen en prachtige stukken natuur. U kunt vandaag een stuk langs de machtige Mississippi rivier rijden om zo een betere indruk te krijgen van deze gigantische rivier.

  In de loop van de dag komt u aan in Midden-Amerika, het gebied dat Oost- en West-Amerika in tweeën splitst. De kleine gezellige steden en dorpjes, de oneindige vlaktes en verre horizons geven dit glooiende landschap hun typische karakter. In deze regio zijn diverse films en series gedraaid, zoals Huckleberry Finn, The Wizard of Oz en Little House on the Prairie. 

  Wij overnachten op een camping in de buurt van een klein stadje in de staat Nebraska.

 • 6

  Nebraska - South Dakota (plm. 322 kilometer)

  20170328 103137

  U heeft vandaag een heerlijk ontspannen rit naar de volgende camping in de staat South Dakota. Onderweg komt u diverse bijzondere bezienswaardigheden tegen, maar ook veel kleine stadjes waar u inkopen kunt doen.

  Wij overnachten op een camping in de staat South Dakota.

 • 7

  South Dakota  - Badlands National Park (plm. 450 kilometer)

  20180325 123622

  U maakt vandaag écht kennis met de staat South Dakota, het land van de Sioux-indianen. U treft hier opnieuw een prachtig landschap met glooiende heuvels, kale prairies, tafelbergen en de machtige Mississippi rivier. U kunt onderweg het maispaleis bekijken. 

  U overnacht op een camping in de buurt van het Badlands National Park.

   

 • 8

  Badlands National Park - Custer State Park (plm. 181 kilometer)

  20170329 115633

  U kunt vanmorgen op uw eigen tempo het ruige landschap van het Badlands National Park bekijken. Wij organiseren een wandeling waar u aan kunt deelnemen. U rijdt met uw camper een prachtige toeristische route dwars door het Nationale Park.

  U vervolgt uw route en brengt een bezoek aan Mount Rushmore, waar de 4 presidenten George Washington, Thomas Jefferson, Abraham Lincoln en Theodore Roosevelt, in de berg gehouwen zijn.

  Wij overnachten op een camping in de buurt van het Custer State Park. 

   

 • 9

  Custer State Park  (rustdag)

  IMG 3652

  U heeft vandaag een rustdag, maar u kunt deze dag ook gebruiken om op eigen gelegenheid de omgeving van de camping te bekijken. U vindt hier o.a. het Custer State Park, het Crazy Horse Memorial en het Jewel Cave National Monument. 

 • 10

  Custer State Park - Wyoming (plm. 581 kilometer)

  20170330 142937

  U heeft vandaag een lange reisdag voor de boeg. U bent aangekomen in het échte Wilde Westen van Amerika en u komt onderweg diverse cowboys tegen.

  Wij overnachten op een camping in de buurt van het een écht westernstadje. 

 • 11

  Wyoming - Yellowstone National Park (plm. 376 kilometer)

  IMG 3880

  Vandaag heeft u een lange reisdag naar Yellowstone National Park.

  Wij overnachten op een camping in de buurt van het Yellowstone National Park.

 • 12

  Yellowstone National Park - West Yellowstone (plm. 272 kilometer)

  20170401 092534

  U maakt vandaag voor het eerst kennis met de prachtige veelzijdige en bijzondere natuur van Yellowstone National Park. U kunt vandaag deelnemen aan een begeleide wandeling over de houten vlonderpaden bij de Mammoth Hot Springs. Maak kennis met dit unieke landschap met haar warm waterbronnen en de modderpoelen.

  Wij overnachten op een camping in de buurt van het stadje West Yellowstone, aan de rand van het Yellowstone National Park.

 • 13

  West Yellowstone - Grand Teton National Park - Jackson (plm. 197 kilometer)

  20180401 081400

  U verlaat Yellowstone National Park en rijdt met uw camper naar het Grand Teton National Park. U maakt kennis met het échte oude Wilde Westen in het dorpje Jackson. Hier kunt u terecht voor een drankje in cowboystijl. Als u zich dan nog geen cowboy voelt?

  Wij overnachten op een camping in de buurt van Jackson.

 • 14

  Jackson - Salt Lake City (plm. 428 kilometer)

  20170404 083423

  Na uw ontbijt vervolgt u uw route door een prachtig bergachtig natuurgebied. Na een lange rit, komt u weer aan in de bewoonde wereld. U komt onderweg diverse kleine steden tegen. U rijdt langs het enorme zoutmeer en komt aan het einde van de dag aan in Salt Lake City.

  Wij overnachten op een camping in de buurt van Salt Lake City.

 • 15

  Salt Lake City - Arches National Park (plm. 389 kilometer)

  20170404 103440

  Salt Lake City werd in 1847 door de Mormonen gesticht. De mormonen hebben hun hoofdkwartier in de Temple Square in de binnenstad gebouwd. U kunt de stad Salt Lake City bekijken, een bezoek brengen aan Antelope Island State Park of een kijkje nemen in de grootste open kopermijn ter wereld in Copperton. 

  Indien het weer het toelaat, dan rijdt u via een toeristische route over een bergpas dwars door het Uinta National Forest. U steekt de Price rivier een paar keer over. U passeert diverse grote en kleine steden voordat u aankomt op de camping, vlakbij Arches National Park. Wij overnachten 2 nachten op deze camping. 

 • 16

  Arches National Park – (plm. 98 kilometer)

  20170405 103620

  Vandaag kunt u kennismaken met het bijzondere landschap van Arches National Park. De natuurlijke bogen en formaties zijn ontstaan door de diverse weersinvloeden.

  U kunt vandaag deelnemen aan een begeleide wandeling naar de Delicate Arch, de bekendste natuurlijke boog en het symbool van de staat Utah.

 • 17

  Arches National Park - Monument Valley (plm. 232 kilometer)

  20170408 092038

  U kunt voordat u uw reis vervolgt, nog een bezoek brengen aan Canyonlands National Park en Dead Horse Point. Het Canyonlands National Park, is miljoenen jaren geleden ontstaan doordat de Colorado rivier en de Green rivier diepe kronkelende paden hebben uitgesleten. Er zijn diverse uitzichtpunten vanwaar u een prachtige uitzicht heeft op de diepe canyon en u kunt diverse korte wandelingen maken in beide parken.

  In de loop van de middag ziet u de beroemde rode tafelbergen van Monument Valley al oprijzen uit het droge rode woestijnlandschap. Deze tafelbergen vormen het symbool van het Wilde Westen en zijn als achtergrondlocatie gebruikt in diverse reclames en films, zoals "Back to the Future 3". U kunt in Monument Valley deelnemen aan een facultatieve excursie, waarbij u het Monument Valley park bezoekt o.l.v. de oorspronkelijke inwoners van dit bijzondere gebied, de Indianen! Stoffig na de jeeptoer, maar vol nieuwe indrukken en tientallen foto's keren wij terug bij onze campers.

  Wij overnachten op een camping in de buurt van Monument Valley.

 • 18

  Monument Valley - Bryce Canyon National Park (plm. 434 kilometer)

  IMG 4540

  U heeft vandaag een lange reisdag voor de boeg over één van de mooiste routes van de hele reis, dwars door het Capitol Reef National Park en over de bergkammen van de Grand Staircase Escalante National Monument

  Wij overnachten twee nachten op een camping in de buurt van Bryce Canyon National Park.

 • 19

  Bryce Canyon National Park (rustdag)

  20170407 102200

  Bryce Canyon National Park staat bekend om zijn "Hoodoos", wat kleurige rotsformaties betekent. De rotsformaties hebben diverse prachtige kleuren, zoals roze, oranje, wit en zelfs rood. 

  Vandaag kunnen de liefhebbers vroeg opstaan om te genieten van de spectaculaire zonsopgang bij "Sunrise Point". Langzaam licht de vallei op en ziet u prachtige kleuren verschijnen op de rotsformaties. De rest van de dag heeft u de gelegenheid om Bryce Canyon National Park op eigen gelegenheid te bekijken.

  U kunt deelnemen aan onze begeleide wandeling of u maakt met uw camper een rondrit door het park. Er zijn diverse uitzichtpunten, waarbij u telkens verrast zult worden door het uitzicht. Bij "Sunset Point" heeft u aan het einde van de dag een prachtig uitzicht op de ondergaande zon.

 • 20

  Bryce Canyon National Park - Grand Canyon National Park (plm. 460 kilometer)

  20170407 155910

  De route van vandaag gaat opnieuw door een schitterend stuk natuurgebied met diverse prachtige en bijzondere locaties en bezienswaardigheden.

  In Page kunt u de indrukwekkende Glen Canyon Dam bezoeken. Vanaf de dam heeft u een schitterend uitzicht op de machtige Colorada rivier. U kunt ook de Antelope Canyon bezoeken, een aanrader als u van fotograven houdt. 

  Wij overnachten twee nachten in de buurt van het Grand Canyon National Park.

 • 21

  Grand Canyon National Park (rustdag)

  20170408 194754

  De Grand Canyon is één van de werelds beroemdste natuurwonderen. Het water van de Colorado rivier heeft in zes miljoen jaar het Colorado Plateau uitgesleten.

  Wilt u een bijzonder ervaring meemaken, ga dan met ons mee naar de zonsopgang bij de Grand Canyon. Zodra de eerste zonnestralen de diepte oplichten zult u om u heen "oh" en "ah" horen. U zult woorden te kort hebben om te beschrijven wat u ziet en voelt.

  U hebt de rest van de dag de gelegenheid om de Grand Canyon te bekijken. U kunt deelnemen aan een begeleide wandeling of u kunt op eigen gelegenheid de Grand Canyon bekijken.

  's Avonds kunt u deelnemen aan een facultatieve excursie naar het IMAX-theater om de film "Grand Canyon - the Hidden Secrets" te bekijken. Door het grote scherm krijgt u het gevoel, dat u zelf op een avontuurlijk reis onderweg bent dwars door de Grand Canyon.

   

 • 22

  Grand Canyon National Park - Las Vegas (plm. 464 kilometer)

  20170410 124845

  De Route 66, wie heeft er nou niet van gehoord en van gedroomd om deze route ooit in zijn leven eens te gaan rijden? De route start in Chicago en eindigt in Los Angeles. U gaat vandaag met uw camper een klein stuk van deze wereldberoemde Route 66 rijden. U komt meerdere kleine dorpjes tegen waar het lijkt alsof de tijd heeft stil gestaan en het lijkt alsof u bent teruggekeerd in de jaren 50.

  Voordat u in Las Vegas aankomt, passeert u de Hooverdam. De dam is gebouwd in 1931. Na het bouwen van de dam is het kunstmatige meer Lake Mead ontstaan. De Hooverdam is 220 meter hoog en u kunt er een rondleiding krijgen.

  Wij overnachten twee nachten op een camping in Las Vegas.

   

 • 23

  Las Vegas

  20180410 191624

  Las Vegas ... wij zeggen altijd "Las Vegas is het Disneyland voor volwassenen". Niets blijkt onmogelijk in Las Vegas en u valt van de ene verbazing in de andere. Een bekend gezegde: "what happens is Vegas ... stays in Vegas".

  U kunt vanmorgen deelnemen aan een gezamenlijk ontbijtbuffet. U kunt na het ontbijt deelnemen aan onze begeleide wandeling over de wereldberoemde "Strip". 's Middags kunt u op eigen gelegenheid Las Vegas ontdekken.

  's Avonds kunt u deelnemen aan een facultatieve excursie, de "Las Vegas bij nacht" toer. U ziet o.a. de wereldberoemde "Strip" met zijn megahotels en shows, er is een foto stop bij het welkomstbord van Las Vegas en we stoppen in Fremont Street. In Fremont Street zult u een bijzonder Sound & Light show zien.

   

 • 24

  Las Vegas - Los Angeles (plm. 381 kilometer)

  20170413 083503

  U verlaat vandaag de gokstad Las Vegas en rijdt met uw camper naar de eindbestemming, de stad Los Angeles. Onderweg komt u diverse mooie natuurgebieden tegen, een échte spookstad en bijzondere dorpjes langs de oude route 66.

  U overnacht vandaag voor de allerlaatste keer in uw huurcamper in de buurt van Los Angeles.

 • 25

  Los Angeles - New York (vliegen)

  20180412 105937

  Wij gaan vanochtend gezamenlijk naar het verhuurbedrijf in Los Angeles, waar u de nieuwe camper moet inleveren.

  Na het inleveren van de campers maken wij een gezamenlijke stadstour met onze eigen privé bus dwars door Los Angeles. Wij bezoeken o.a. Hollywood, Mann's Chinese Theatre, Walk of Fame, Sunset Boulevard, Beverly Hills, Rodeo Drive en Santa Monica.

  Aan het einde van de dag worden we naar ons hotel gebracht, waar wij één nacht zullen verblijven. 

   

 • 26

  Los Angeles - New York (vliegen)

  20170416 135213

  Wij worden in de loop van de dag naar het vliegveld in Los Angeles gebracht. Het vliegveld van Los Angeles is ongelofelijk groot en om daar rond te lopen, is al een hele belevenis op zich. We checken samen in en vliegen dan door naar New York, waar wij in de loop van de avond aankomen.

  Gedurende uw verblijf in New York overnacht u in een hotel.

   

 • 27

  New York

  IMG 4663

  Wij bieden vandaag een facultatieve excursie aan. Wij bezoeken vanochtend het Central Park, waar wij een wandeling maken door het prachtige groene park. U kunt hier ook met een koets een mooie rondrit maken.

  's Middags bezoeken we het Empire State Building, Broadway en Times Square. Aan het einde van de middag is er voor de liefhebbers gelegenheid om te winkelen.

  's Avonds kunt u op eigen gelegenheid een Broadway musical bezoeken, bijvoorbeeld The Lion King.

   

 • 28

  New York

  20170416 195903

  Vandaag kunt u deelnemen aan diverse facultatieve excursie. Wij bezoeken vandaag vroeg in de ochtend het vrijheidsbeeld, het symbool van de stad New York en daarna bezoeken wij Ellis Island. Voor de liefhebbers bestaat de mogelijkheid om een wandeling naar de kroon van het vrijheidsbeeld te maken. Een hele bijzondere excursie waar maar enkele kaarten per dag voor beschikbaar zijn. Je loopt via een hele smalle lage wenteltrap naar de kroon, vanwaar je een goede indruk krijgt van het bouwwerk. 

  's Middags kunt u mee met een begeleide wandeling door Wall Street, langs de Brooklyn Bridge, het One World Trade Center (ground zero), het 9/11 Memorial en we maken een wandeling op de High Line. Aan het einde van de middag nemen we de Roosevelt Island Tram. Vanuit de tram heb je een spectaculair uitzicht op de Upper East Side en het mooie Roosevelt Island. In 2002 was de tram het toneel van de film Spiderman. 

  's Avonds kunt u deelnemen aan de New York bij Night bustour.

   

 • 29

  New York - Amsterdam (vliegen)

  IMG 4701

  Nog één laatste dag in New York. U kunt vandaag nog deelnemen aan een facultatieve excursie, voordat u gaat vertrekken naar het vliegveld.

  Wij verlaten in de loop van de dag de indrukwekkende stad New York. U slaapt vannacht in het vliegtuig en komt morgenvroeg uitgerust aan in Amsterdam.

   

 • 30

  Amsterdam

  schiphol

  Op Schiphol aangekomen, nemen wij afscheid van elkaar en keert iedereen op eigen gelegenheid terug naar huis.

   

   

Inclusief

Inclusief:

Inclusief:

 • Nederlandse reisbegeleiding (uw reisbegeleiders Christiaan & Maletha);
 • Vliegticket Amsterdam – Chicago*;
 • Vliegticket Los Angeles – New York*;
 • Vliegticket New York – Amsterdam*;
 • 23 dagen camperhuur 22 ft. - 34 ft. (type wordt door fabriek ter plaatse bepaalt), inclusief: One way fee, Preperation fee, 2.500 mijlen, Personal Kit, Kitchen kit, VIP Coverage, zeer uitgebreide inventaris, extra bestuurder, onbeperkt generator gebruik, informatiepakket incl. kaarten & brochures, 24-uur pechhulp service, vervangend vervoer en lokale belastingen;
 • Entreegelden Nationale Parken;
 • Transfer luchthaven Chicago – hotel Chicago;
 • 1 hotelovernachting in Chicago;
 • Stadsbezoek Chicago (excl. entreegelden);
 • Transfer hotel Chicago naar camper fabriek in Chicago;
 • 1 hotelovernachting in Los Angeles;
 • Transfer verhuurbedrijf naar hotel in Los Angeles;
 • Transfer hotel Los Angeles naar luchthaven Los Angeles;
 • Stadstour met privé bus in Los Angeles (excl. entreegelden);
 • 3 hotelovernachtingen in New York;
 • Transfer luchthaven New York - hotel New York;
 • Excursie naar Central Park, Broadway, Empire State Building, Times Square, vrijheidsbeeld, Ellis Island, Wall Street, Brooklyn Bridge en meer (excl. entreegelden);
 • Transfer hotel New York – luchthaven New York;
 • Diverse facultatieve excursies die wij ter plaatse organiseren;
 • Diverse wandelingen die wij ter plaatse organiseren;
 • Wegenatlas van Amerika;

 *Vliegtickets incl. luchthavenbelasting, 1 stuk ruimbagage p.p., 1 stuk handbagage p.p., alle maaltijden aan boord van het vliegtuig incl. consumpties, ticketfee;

Exclusief: 

 • Waarborgsom huurcamper ($ 1.000,- ter plaatse te voldoen met uw creditcard);
 • Campinggelden;
 • Brandstof;
 • Tolgelden;
 • Parkeergelden;
 • Verzekeringen;
 • Persoonlijke uitgaven voor onder meer maaltijden, facultatieve en individuele bezienswaardigheden (o.a. entreegelden voor musea, enz.);
 • Extra tafeldranken bij gezamenlijke maaltijden;
 • Extra mijlenpakketten (u heeft 3 extra pakketten nodig voor deze reis);
 • Munten voor douches, wasautomaten en sani-stations;
 • Bijdrage Garantiefonds GGTO á € 15,- per boeking;
 • Reserverings- en administratiekosten á € 100,- per boeking;

Data

Data:

Data

30-daagse camper groepsreis Amerika

Aanvang reis: 8 maart 2021
Einde reis: 6 april 2021

Prijzen

Prijs per persoon: prijs op aanvraag
Prijs alleenreizende / solo: prijs op aanvraag
Prijs extra volwassene: prijs op aanvraag
Prijs kind: prijs op aanvraag

Extra / aanvullende informatie:

Verlenging mogelijk: informeer naar de mogelijkheden.

Minimaal 4 campers, maximaal 10 campers en onder voorbehoud van voldoende deelname.

 

 

 

Highlights

Highlights:
 • Chicago;
 • Mount Rushmore NM;
 • Badlands National Park;
 • Yellowstone National Park;
 • Grand Teton National Park;
 • Salt Lake City;
 • Bryce Canyon National Park;
 • Arches National Park;
 • Canyonlands National Park;
 • Monument Valley;
 • Grand Canyon National Park;
 • Hooverdam
 • Las Vegas;
 • Route 66;
 • Los Angeles;

Foto's

Foto's:

Bekijk hier de foto's van deze reis. Klik op een foto om deze uit te vergroten.

Onze contactgegevens:

Cosse Camper Adventure
Drentse Mondenweg 21
7831 JA Nieuw-Weerdinge
Nederland
Telefoon: +31 (0)6-51609306
Klik hier voor email

Vindt ons op de kaart

Onze openingstijden:

Maandag 09.00 - 18.00 uur
Dinsdag 09.00 - 18.00 uur
Woensdag 09.00 - 18.00 uur
Donderdag 09.00 - 18.00 uur
Vrijdag 09.00 - 18.00 uur
Zaterdag 10.00 - 17.00 uur
Zondag gesloten