2019 - Amerika 30-daagse camperreis "Wegbrengspecial" - voorjaar 2019

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

   

 

 
   
Datum
   
Aanvang reis: maandag 18 maart 2019
Einde reis dinsdag 16 april 2019
   
Prijzen:
   
Prijs 1e & 2e persoon: vanaf € 3.365,- p.p.
Prijs alleenreizende / solo: vanaf € 5.095,-
Prijs extra volwassene: prijs op aanvraag
Prijs kind: € prijs op aanvraag
   
Minimaal 5 equipes Maximaal 10 equipes
   
Kennismakingsdag reisbegeleiding & deelnemers  zondag 11 november 2018

 

"30–daagse avontuurlijke camperreis door 11 staten in Amerika"

Gezocht avontuurlijke reizigers die ons willen helpen om nieuwe campers vanuit de fabriek in Chicago naar Los Angeles te brengen. Grijp nu uw kans en maak een camperreis zoals nooit tevoren! Tijdens de gehele reis is er Nederlandse reisbegeleiding aanwezig, die u met raad en daad terzijde zal staan.

Wij hebben een mooie route uitgezet door elf verschillende staten. U rijdt de route aan de hand van het routeboek op uw eigen tempo en in uw eigen huurcamper. Wij rijden niet in kolonne. U kunt ervoor kiezen om met één van uw reisgenoten samen te rijden, daar bent u vrij in. Wij ontmoeten elkaar 's avonds weer op de volgende camping, waar wij u zullen ontvangen en begeleiden u naar uw plaats.

U maakt tijdens uw rondreis kennis met diverse grote steden zoals Chicago, Salt Lake City, Las Vegas en Los Angeles. U bezoekt bekende nationale parken, zoals Mount Rushmore, Badlands National Park, Yellowstone National Park, Arches National Park, Bryce Canyon National Park, Canyonlands National Park, Monument Valley National Park, Grand Canyon National Park, Death Valley National Park en diverse andere parken.

We eindigen onze reis in één van de mooiste steden van Amerika, namelijk New York. In New York bezoekt u o.a. het Vrijheidsbeeld, Empire State Building, Central Park, Wallstreet, Broadway en Times Square. Er is natuurlijk ook tijd om te winkelen, want in New York treft u diverse leuke winkelstraten aan.

Deze reis is zeer inspannend, intensief en avontuurlijk. Inspannend, omdat de reisdagen lang zijn en omdat u in een korte periode toch een totale afstand van plm. 6.000 kilometer moet overbruggen om de camper op tijd af te leveren in de wereldstad Los Angeles. Intensief, omdat u tijdens uw reisdag diverse bezienswaardigheden kunt bekijken en u dat vast niet wilt missen. Avontuurlijk, omdat de route dagelijks aangepast kan worden i.v.m. de weersomstandigheden. Ook het overnachten in de camper is spannend, omdat het erg koud kan worden 's nachts.

Hieronder treft u de voorgestelde route aan die wij gaan rijden. Wij bekijken dagelijks of de geplande route door kan gaan, of dat wij een alternatieve route moeten nemen i.v.m. de weersomstandigheden.

Beleef uw eigen “American Dream” en ga mee op deze avontuurlijke camperreis.

Verlenging is mogelijk: informeer naar de verschillende mogelijkheden.

Programma

Programma:
 • 1

  Amsterdam - Chicago

  Dag 1

  Wij ontvangen u vandaag op Schiphol waar wij gezamenlijk zullen inchecken voor ons camper avontuur door Amerika. Aan het einde van de dag komt u aan op het vliegveld in Chicago. Chicago is de 3e grootste stad van Amerika. Dwars door het centrum stroomt de Chicago rivier.

  Nadat wij door de douane zijn gekomen brengt een shuttlebus u naar het hotel in Chicago. 's Avonds gaan wij samen met u genieten van een heerlijk Amerikaans diner.

 • 2

  Chicago

  Chicago

  U kunt vandaag deelnemen aan een facultatieve excursie naar de stad Chicago.

  Wij bezoeken o.a. de Willis Tower (vroeger de Sears Tower), een hoge wolkenkrabber die tot 1997 het hoogste gebouw van de wereld was. Vanaf de bovenste verdieping heeft u een prachtig uitzicht over de stad en op het Michigan meer. We bezoeken de Magnificent Mile waar u luxe warenhuizen, restaurants en hoge wolkenkrabbers treft.

  's Middags kunt u op eigen gelegenheid de stad verder gaan bekijken. U kunt een boottocht maken over de Chicago rivier.

  Wij overnachten in een hotel in Chicago.

 • 3

  Chicago - camperfabriek in Indiana (plm. 60 kilometer)

  amerika - voorjaar 4

  Wij gaan vanochtend gezamenlijk naar de camperfabriek in de staat Indiana. U krijgt uitleg over de werking van de camper van een medewerker van de fabriek. De medewerker overhandigt u de sleutels van een nieuwe camper en deze camper brengt u naar Los Angeles.

  Nadat iedereen zijn spullen ingepakt heeft, zullen we een gezamenlijke stop maken bij een grote supermarkt, waar iedereen boodschappen kan inslaan voor de komende dagen.

  In de loop van de middag bezoekt u een stadje waar de Amish wonen. In dit stadje kunt u ervaren hoe de Amish leven. Wij overnachten op een camping in de buurt van dit stadje in de staat Indiana.

 • 4

  Indiana - Iowa (plm. 440 kilometer)

  amish

  U wordt vandaag voor het eerst wakker in uw camper. U slaat de gordijnen open en knijpt nog eens in uw arm of u écht in Amerika bent. Ja, dat bent u dus écht!

  Vandaag gaat u beginnen aan de eerste échte reisdag met uw camper. U rijdt vandaag door het wisselende landschap van de staten Indiana, Illinois en Iowa. In deze drie staten ziet u veel landbouw, u komt échte oude dorpjes tegen en prachtige stukken natuur.

  Wij overnachten op een camping in de buurt van de Mississippi rivier in de staat Iowa.

 • 5

  Iowa - Nebraska (plm. 487 kilometer)

  omaha

  U kunt vandaag een stuk langs de machtige Mississippi rivier rijden om zo een betere indruk te krijgen van deze gigantische rivier.

  U komt vandaag aan in Midden-Amerika, het gebied dat Oost en West-Amerika in tweeën splitst. Ook in deze staten treft u veel landbouw aan. De kleine gezellige steden en dorpjes, de oneindige vlaktes en verre horizons geven dit glooiende landschap hun typische karakter.

  In deze regio zijn diverse films en series gedraaid, zoals Huckleberry Finn, The Wizard of Oz en Little House on the Prairie. 

  Wij overnachten op een camping in de buurt van een klein stadje in de staat Nebraska.

 • 6

  Nebraska - South Dakota (plm. 296 kilometer)

  sioux falls

  U heeft vandaag een heerlijk ontspannen rit naar de volgende camping in de staat South Dakota.

  Onderweg komt u diverse bijzondere bezienswaardigheden tegen, maar ook veel kleine stadjes waar u inkopen kunt doen.

  Wij overnachten op een camping in de staat South Dakota.

 • 7

  South Dakota - rustdag

  camping sioux falls 1

  Vandaag heeft u een rustdag. U kunt vandaag op de camping een dagje heerlijk uitrusten. Heeft u geen zin om uit te rusten, dan kunt u
  vandaag deelnemen aan een facultatieve excursie die wij organiseren.

  Wij overnachten op een camping in de staat South Dakota.

 • 8

  South Dakota - Badlands National Park (plm. 296 kilometer)

  Amerika - voorjaar

  U maakt vandaag écht kennis met de staat South Dakota, het land van de Sioux-indianen. U treft hier opnieuw een prachtig landschap met
  glooiende heuvels, kale prairies, tafelbergen en de machtige Mississippi rivier. U kunt onderweg het maispaleis en diverse prachtige bouwwerken bekijken.

  U overnacht op een camping in de buurt van het Badlands National Park.

 • 9

  Badlands National Park - Wyoming (plm. 359 kilometer)

  camper - badlands

  U kunt vanmorgen op uw eigen tempo het ruige landschap van het Badlands National Park bekijken. Wij organiseren een wandeling waar u
  aan kunt deelnemen. U rijdt met uw camper een prachtige toeristische route dwars door het Nationale Park.

  U vervolgt uw route en brengt een bezoek aan Mount Rushmore, waar de 4 presidenten George Washington, Thomas Jefferson, Abraham
  Lincoln en Theodore Roosevelt, in de berg gehouwen zijn.

  Wij overnachten op een camping in een typisch western stadje in de staat Wyoming. 

 • 10

  Wyoming - Yellowstone National Park (plm. 482 kilometer)

  Dag 10

  U heeft vandaag een lange reisdag voor de boeg. U bent aangekomen in het échte Wilde Westen van Amerika en u komt onderweg diverse cowboys tegen.

  Wij overnachten op een camping in de buurt van het Yellowstone National Park. 

 • 11

  Yellowstone National Park - rustdag

  Dag 11

  Vandaag heeft u een rustdag. U kunt vandaag op de camping een dagje heerlijk uitrusten. Heeft u geen zin om uit te rusten, dan kunt u vandaag deelnemen aan een facultatieve excursie die wij organiseren.

  Wij overnachten op een camping in de buurt van het Yellowstone National Park.

 • 12

  Yellowstone National Park (plm. 200 kilometer)

  Dag 12

  U maakt vandaag voor het eerst kennis met de prachtige veelzijdige en bijzondere natuur van Yellowstone National Park. U kunt overal in het park stoppen om één van de vele wandelingen te maken langs de geisers, één van de hete bronnen of modderpoelen. In het park zijn meer dan 10.000 geisers en hete bronnen. U zult ook veel wild aantreffen in het park, o.a. bizons, beren, elanden, muilherten, elk, enz.

  De highlights van vandaag zijn de Mammoth Hot Springs en de Upper & Lower Falls.

  Wij overnachten op een camping in de buurt van het Yellowstone National Park.

 • 13

  Yellowstone National Park - Grand Teton National Park - Jackson (plm. 205 kilometer)

  Dag 13

  Vandaag gaat u kennismaken met het zuidelijk deel van Yellowstone National Park.

  Een stop bij "Old Faithful" mag u zeker niet overslaan. Deze geiser geeft elke 90 minuten een uitbarsting. De uitbarsting kan wel 36-55 meter hoog zijn en twee tot vijf minuten aanhouden. Rondom "Old Faithful" treft u diverse korte en lange wandelingen aan door het bijzondere vulkanische landschap van Yellowstone.

  U verlaat Yellowstone National Park en rijdt met uw camper dwars door het Grand Teton National Park. U maakt kennis met het échte oude Wilde Westen in het dorpje Jackson. Hier kunt u terecht voor een drankje in cowboystijl. Als u zich dan nog geen cowboy voelt?

  Wij overnachten op een camping in de buurt van Jackson.

 • 14

  Jackson - Salt Lake City (plm. 450 kilometer)

  Dag 14

  Na uw ontbijt vervolgt u uw route door een prachtig bergachtig natuurgebied. Na een lange rit, komt u weer aan in de bewoonde wereld.

  U komt onderweg diverse kleine steden tegen. U rijdt langs het enorme zoutmeer en komt aan het einde van de dag aan in Salt Lake City.

  Wij overnachten op een camping in de buurt van Salt Lake City.

 • 15

  Salt Lake City - Arches National Park (plm. 370 kilometer)

  Dag 15

  Salt Lake City werd in 1847 door de Mormonen gesticht. De mormonen hebben hun hoofdkwartier in de Temple Square in de binnenstad gebouwd.

  U kunt de stad Salt Lake City bekijken, een bezoek brengen aan Antelope Island State Park, een kijkje nemen in de grootste open koper mijn ter wereld in Copperton. Wat ook zeker een bezoek waard is, is de Bonneville Salt Flats, een enorme zoutvlakte waar snelheidsrecords worden gebroken.

  Indien het weer het toelaat, dan rijdt u via een toeristische route over een bergpas dwars door het Uinta National Forest. U steekt de Price rivier een paar keer over. U passeert diverse grote en kleine steden voordat u aankomt op de camping in Arches National Park.

 • 16

  Arches National Park – Bryce Canyon National Park (plm. 437 kilometer)

  Dag 16

  Vandaag kunt u kennismaken met het bijzondere landschap van Arches National Park. De natuurlijke bogen en formaties zijn ontstaan door de diverse weersinvloeden. U kunt voordat u uw reis vervolgt, nog een bezoek brengen aan Canyon National Park en Dead Horse Point.

  Canyonlands National Park, is miljoenen jaren geleden ontstaan doordat de Colorado Rivier en de Green Rivier diepe kronkelende paden hebben uitgesleten. Er zijn diverse uitzichtpunten en korte wandelingen.

  Dead Horse Point, bekend doordat hier opnames gemaakt zijn voor de film “Mission Impossible 2” met Tom Cruise. In de opname zie je Tom Cruise aan een grote rode bergwand hangen om deze vervolgens met zijn blote handen te beklimmen. Op de top aangekomen kijkt hij over het prachtige rode zandstenen gebied heen, met in de diepte de Colorado rivier.

  In de loop van de dag verlaat u het Arches National Park en rijdt u verder naar het volgende mooie park het Bryce Canyon National Park. U overnacht twee nachten op een camping in de buurt van de Bryce Canyon.

 • 17

  Bryce Canyon National Park - rustdag

  begeleide-camperreis-Amerika---dag-5---Bryce-Canyon-National-Park

  Bryce Canyon National Park staat bekend om zijn "Hoodoos", wat kleurige rotsformaties betekent. De rotsformaties hebben diverse prachtige kleuren, zoals roze, oranje en zelfs rood.

  Vandaag gaan de liefhebbers vroeg uit de veren om te genieten van de spectaculaire zonsopgang bij "Sunrise Point". Langzaam licht de vallei op en ziet u prachtige kleuren ontstaan op de rotsformaties.

  De rest van de dag heeft u de gelegenheid om Bryce Canyon National Park op eigen gelegenheid te bekijken. U kunt meegaan met onze begeleide wandeling, of de shuttlebus pakken of met uw camper een rondrit door het park maken. Er zijn diverse uitzichtpunten, waarbij u telkens verrast zult worden door het uitzicht.

  Bij "Sunset Point" heeft u aan het einde van de dag een prachtig uitzicht op de ondergaande zon.

  Vanavond kunt u deelnemen aan een facultatieve excursie. Wat we precies gaan doen is een verrassing! 

 • 18

  Bryce Canyon National Park - Monument Valley (plm. 440 kilometer)

  Dag 18

  De route van vandaag gaat opnieuw door een schitterend stuk natuurgebied met diverse prachtige en bijzondere locaties en bezienswaardigheden.

  In Page kunt u de indrukwekkende Glen Canyon Dam bezoeken. Vanaf de dam heeft u een schitterend uitzicht op de machtige Colorado rivier. Of breng een bezoek aan de Antelope Canyon.

  Aan het einde van de dag ziet u de beroemde rode tafelbergen van Monument Valley al oprijzen uit het droge rode landschap. Dezetafelbergen vormen het symbool van het Wilde Westen en zijn als achtergrondlocatie gebruikt in reclames en films, zoals "Back to The Future 3" met Michael J. Fox en Christopher Lloyd.

  Wij overnachten op een camping in de buurt van Monument Valley. 

 • 19

  Monument Valley - Grand Canyon National Park (plm. 284 kilometer)

  Dag 19

  We starten onze dag met een gezamenlijk bezoek aan Monument Valley. U kunt deelnemen aan een facultatieve excursie, namelijk een avontuurlijke jeeptocht met de oorspronkelijke inwoners van dit prachtige gebied, de indianen!

  Stoffig na de jeeptoer, maar vol nieuwe indrukken en tientallen foto's, keren wij terug bij onze campers. Nadat iedereen geluncht heeft vervolgt iedereen weer op eigen tempo de route naar de volgende camping, in de buurt van de Grand Canyon. Op deze camping blijven wij twee nachten.

  's Avonds kunt u deelnemen aan een facultatieve excursie naar het IMAX-theater om de film "Grand Canyon - the Hidden Secrets" te bekijken. Door het grote scherm krijgt u het gevoel, dat u zelf op een avontuurlijk reis onderweg bent dwars door de Grand Canyon.

 • 20

  Grand Canyon National Park - rustdag

  camper - grand canyon

  De Grand Canyon is één van de werelds beroemdste natuurwonderen. Het water van de Colorado rivier heeft in zes miljoen jaar het Colorado Plateau uitgesleten.

  Wilt u een bijzonder ervaring meemaken, ga dan met ons mee naar de zonsopgang bij de Grand Canyon. Zodra de eerste zonnestralen de diepte oplichten zult u om u heen "oh" en "ah" horen. U zult woorden te kort hebben om te beschrijven wat u ziet en voelt.

  U hebt de rest van de dag de gelegenheid om de Grand Canyon op eigen gelegenheid te bekijken.

 • 21

  Grand Canyon National Park - Las Vegas (plm. 442 kilometer)

  Dag 21

  De Route 66, wie heeft er nou niet van gehoord en van gedroomd om deze route ooit in zijn leven eens te gaan rijden? De route start in Chicago en eindigt in Los Angeles. U gaat vandaag met uw camper een klein stuk van deze wereldberoemde Route 66 rijden. U komt meerdere kleine dorpjes tegen waar het lijkt alsof de tijd heeft stil gestaan en het lijkt alsof u bent teruggekeerd in de jaren 50.

  Voordat u in Las Vegas aankomt, passeert u de Hooverdam. De dam is gebouwd in 1931. Na het bouwen van de dam is het kunstmatige meer Lake Mead ontstaan. De Hooverdam is 220 meter hoog en u kunt er een rondleiding krijgen.

  Wij overnachten twee nachten op een camping in Las Vegas.

 • 22

  Las Vegas – rustdag

  Dag 22

  Las Vegas ... wij zeggen altijd "Las Vegas is het Disneyland voor volwassenen". Niets blijkt onmogelijk in Las Vegas en u valt van de ene verbazing in de andere. Een bekend gezegde: "what happens is Vegas ... stays in Vegas".

  U kunt vanmorgen deelnemen aan een gezamenlijk ontbijtbuffet. U kunt na het ontbijt deelnemen aan onze begeleide wandeling over de wereldberoemde "Strip". 's Middags kunt u op eigen gelegenheid Las Vegas ontdekken.

  's Avonds kunt u deelnemen aan een facultatieve excursie, de "Las Vegas bij nacht" toer. U ziet o.a. de wereldberoemde "Strip" met zijn megahotels en shows, er is een foto stop bij het welkomstbord van Las Vegas en we stoppen in Fremont Street. In Fremont Street zult u een bijzonder Sound & Light show zien.

 • 23

  Las Vegas - Los Angeles (plm. 432 kilometer)

  Dag 23

  U verlaat vandaag de gokstad Las Vegas en rijdt met uw camper naar de eindbestemming, de stad Los Angeles.
  Onderweg komt u diverse mooie natuurgebieden tegen, een échte spookstad en bijzondere dorpjes langs de oude route 66.

  U overnacht vandaag voor de allerlaatste keer in uw huurcamper in de buurt van Los Angeles.

 • 24

  Los Angeles – rustdag

  universal studios

  Wij gaan vanochtend gezamenlijk naar het verhuurbedrijf in Los Angeles, waar u de nieuwe camper moet inleveren.

  Daarna kunt u deelnemen aan een facultatieve excursie om de belangrijkste bezienswaardigheden van Los Angeles te bekijken: Hollywood, Mann's Chinese Theatre, Walk of Fame, Sunset Boulevard, Beverly Hills, Rodeo Drive en Santa Monica.

  Vanmiddag kunt u deelnemen aan een facultatieve excursie naar de Universal Studios, de grootste werkende film- en tv studio ter wereld. De leukste attractie is de "Backlot Tram Tour", die u langs en door de belangrijkste decors uit de bekende Universal films leidt. Verder zijn er diverse spectaculaire shows en attracties. Een must voor échte filmliefhebbers.

  U overnacht vandaag in een hotel.

 • 25

  Los Angeles - New York (vliegen)

  la -vliegveld

  Wij worden in de loop van de dag naar het vliegveld in Los Angeles gebracht. Het vliegveld van Los Angeles is ongelofelijk groot en om daar rond te lopen, is al een hele belevenis op zich. We checken samen in en vliegen dan door naar New York, waar wij in de loop van de middag aankomen.

  Gedurende uw verblijf in New York overnacht u in een hotel.

 • 26

  New York - rustdag

  new york

  Wij bieden vandaag een facultatieve excursie aan. Wij bezoeken vandaag Central Park, waar wij een wandeling maken door het prachtige groene park. U kunt hier ook met een koets een mooie rondrit maken.

  's Middags bezoeken we Broadway, de Empire State Building en Times Square. Aan het einde van dag is er gelegenheid om te winkelen.

 • 27

  New York

  vrijheidsbeeld

  Vandaag kunt u deelnemen aan een facultatieve excursie. Wij bezoeken vandaag het vrijheidsbeeld, het symbool van de stad New York en daarna Ellis Island.

  's Middags bekijken we Wall Street en de Brooklyn Bridge. Aan het einde van dag is er gelegenheid om te winkelen.

 • 28

  New York - Amsterdam (vliegen)

  new york - times square

  Nog één laatste dag in New York. U kunt vandaag nog deelnemen aan een facultatieve excursie, voordat u gaat vertrekken naar het vliegveld.

  Wij verlaten vanavond laat de prachtige stad New York. U slaapt vannacht in het vliegtuig en komt morgenvroeg uitgerust aan in Amsterdam.

 • 29

  Amsterdam

  schiphol

  Op Schiphol aangekomen, nemen wij afscheid van elkaar en keert iedereen op eigen gelegenheid terug naar huis.

   

   

 • 30

  Amsterdam

  schiphol

  Op Schiphol aangekomen, nemen wij afscheid van elkaar en keert iedereen op eigen gelegenheid terug naar huis.

   

   

Inclusief

Inclusief:

Inclusief:

 • Nederlandse reisbegeleiding;
 • Vliegticket Amsterdam – Chicago;
 • Vliegticket Los Angeles – New York;
 • Vliegticket New York – Amsterdam;
 • 23 dagen camperhuur 22 ft. - 34 ft. (type wordt door fabriek ter plaatse bepaalt), inclusief: One way fee, Preperation fee, 2.500 mijlen, Personal Kit, Kitchen kit;
 • Entreegelden Nationale Parken;
 • Transfer luchthaven Chicago – hotel Chicago;
 • 1 hotelovernachting in Chicago;
 • Stadsbezoek Chicago (excl. entreegelden);
 • Transfer hotel Chicago naar camper fabriek in Chicago;
 • 1 hotelovernachting in Los Angeles;
 • Transfer verhuurbedrijf naar hotel in Los Angeles;
 • Transfer hotel Los Angeles naar luchthaven Los Angeles;
 • Stadstour met privé bus in Los Angeles (excl. entreegelden);
 • 3 hotelovernachtingen in New York;
 • Transfer luchthaven New York - hotel New York;
 • Excursie naar Central Park, Broadway, Empire State Building, Times Square, vrijheidsbeeld, Ellis Island, Wall Street, Brooklyn Bridge en meer (excl. entreegelden);
 • Transfer hotel New York – luchthaven New York;
 • Diverse facultatieve excursies die wij ter plaatse organiseren;
 • Diverse wandelingen die wij ter plaatse organiseren;
 • Wegenatlas van Amerika;

 

Exclusief: 

 • Waarborgsom huurcamper;
 • Campinggelden;
 • Brandstof;
 • Tolgelden;
 • Parkeergelden;
 • Verzekeringen;
 • Persoonlijke uitgaven voor onder meer maaltijden, facultatieve en individuele bezienswaardigheden (o.a. entreegelden voor musea, enz.);
 • Extra tafeldranken bij gezamenlijke maaltijden;
 • Extra mijlenpakketten (u heeft 3 extra pakketten nodig voor deze reis);
 • Munten voor douches, wasautomaten en sani-stations;
 • Bijdrage Garantiefonds GGTO á € 15,- per boeking;
 • Reserveringskosten, administratiekosten en ticketfee á € 100,- per boeking;

Data

Data:

Data

Aanvang reis: 18 maart 2019
Einde reis: 16 april 2019

Prijzen

Prijs per persoon: vanaf € 3.365,-
Prijs alleenreizende / solo: vanaf € 5.095,-
Prijs extra volwassene:prijs op aanvraag
Prijs kind: € prijs op aanvraag

Extra / aanvullende informatie:

Verlenging mogelijk: informeer naar de mogelijkheden.

Minimaal 5 equipes, maximaal 10 equipes en onder voorbehoud van voldoende deelname.

 

Prijspeildatum: 15-12-2016

 

Highlights

Highlights:
 • Chicago;
 • Mount Rushmore NM;
 • Badlands National Park;
 • Yellowstone National Park;
 • Grand Teton National Park;
 • Salt Lake City;
 • Bryce Canyon National Park;
 • Arches National Park;
 • Canyonlands National Park;
 • Monument Valley;
 • Grand Canyon National Park;
 • Hooverdam
 • Las Vegas;
 • Route 66;
 • Los Angeles;

Foto's

Foto's:

Bekijk hier de foto's van deze reis. Klik op een foto om deze uit te vergroten.

Referenties

Referenties:

IMG-20170514-WA0101 Wegbrengspecial 2017

Wij zijn in maart 2017 op vakantie gegaan naar Amerika met de Wegbrengspecial van Cosse Camper Adventure. Cosse Camper Adventure had een heel erg mooie reis uitgestippeld van Chicago naar Los Angeles met een nieuwe camper.

Onderweg door vele mooie natuur parken en diverse steden geweest. We hebben veel gezien onderweg, o.a. Badlands NP, Bryce Canyon NP, Monument Valley, Mount Rushemore, Grand Canyon NP, Las Vegas, etc. ... te veel om op te noemen.

Daarna zijn we nog drie dagen in New York geweest. Het was een geweldige mooie reis en we hadden een heel erg leuke groep met goede begeleiding.

Freddie & Trijnie Bruins

Reisverslagen

Reisverslagen:

Momenteel zijn er geen reisverslagen

Onze contactgegevens:

Cosse Camper Adventure
Drentse Mondenweg 21
7831 JA Nieuw-Weerdinge
Nederland
Telefoon: +31 (0)6-51609306
Klik hier voor email

Vindt ons op de kaart

Onze openingstijden:

Maandag 09.00 - 18.00 uur
Dinsdag 09.00 - 18.00 uur
Woensdag 09.00 - 18.00 uur
Donderdag 09.00 - 18.00 uur
Vrijdag 09.00 - 18.00 uur
Zaterdag 10.00 - 17.00 uur
Zondag gesloten