Camperreis Nieuw-Zeeland

Beoordeel dit item
(1 Stem)

   
GEGARANDEERD VERTREK  
   
Datum
   
Aanvang reis: vrijdag 8 november 2019
Einde reis maandag 16 december 2019
   
Prijzen:
   
Prijs 1e & 2e persoon: € 7.500,- p.p.
Prijs alleenreizende/solo: € 12.850,-
Prijs extra volwassene: prijs op aanvraag
Prijs kind: prijs op aanvraag
   
Minimaal 5 equipes Maximaal 10 equipes

 

"39–daagse avontuurlijke camperreis door Nieuw-Zeeland"

Nieuw-Zeeland ... een bijzondere bestemming voor de camperreis van uw dromen!

U start uw camperrondreis op het Noordereiland en verkent in een rustig tempo het Noordereiland van het Noorden tot het Zuiden. Het landschap is bijzonder en zeer divers. De natuur is uniek en u treft hier bomen, planten, struiken en dieren aan die u nergens anders ter wereld aantreft.

U maakt met de ferryboot de overtocht naar het Zuidereiland waarna u uw rondreis vervolgt. Het Zuidereiland maakt op de meeste mensen nog meer indruk dan het Noordereiland. Op het Zuidereiland treft u diepe blauwe fjorden en hoge grillige bergtoppen aan. U rijdt met uw camper over diverse bergpassen, u bezoekt prachtige Nationale Parken en u kunt een wandeling op een eeuwenoude gletsjer maken

De camperrondreis eindigt in Christchurch, waarna u met een koffer vol met indrukken en prachtige herinneringen terugkeert naar huis.

Op de heen- en terugreis is een lange stussenstop met verblijf in een hotel en een bezoek aan Singapore inbegrepen.

 

 

 

Programma

Programma:
 • 1

  Amsterdam - Singapore

  Dag 1

  Vandaag vertrekt u met het vliegtuig vanaf Schiphol naar Singapore. 

   

 • 2

  Singapore

  39935367 m

  Na een directe vlucht van plm. 12½ uur komt u vroeg in de ochtend aan op de luchthaven van Singapore. Onze taxibus staat al voor u klaar en brengt u naar het hotel waar u na aankomst kunt uitrusten en relaxen. In de loop van de middag kunt u deelnemen aan een gezamenlijk bezoek aan de stad Singapore o.l.v. een lokale stadsgids. U verblijft 1 nacht in een hotel in Singapore.

   

 • 3

  Singapore - Auckland

  dag 3 NIEUW ZEELAND 2019

   Aan het einde van de middag wordt u door onze taxibus naar de luchthaven van Singapore gebracht. In het begin van de avond vertrekt u met het vliegtuig uit Singapore. U vliegt in plm. negen uur en 50 minuten non-stop door naar Auckland. U overnacht in het vliegtuig.  

 • 4

  Auckland

  10494072 m

   In de loop van de ochtend arriveert u op het vliegveld in Auckland. Onze taxibus staat al voor u klaar en brengt u naar het hotel waar u na aankomst kunt uitrusten en relaxen. U heeft vandaag een rustdag. U overnacht twee nachten in een hotel in het centrum van Auckland.  

 • 5

  Auckland

  dag 5 NIEUW ZEELAND 2019

  U kunt vanochtend deelnemen aan een gezamenlijk bezoek aan de stad Auckland o.l.v. een lokale gids. Auckland is de grootste stad op Noordereiland. ’s Middags kunt u op eigen gelegenheid de rest van de stad bekijken. U heeft een fantastisch uitzicht op de stad en haar skyline vanaf de 328 meter hoge Sky Tower. Nieuwsgierig naar de geschiedenis van Nieuw-Zeeland, bezoek dan het Auckland Museum. Wilt u een wandeling maken, bezoek dan één van de mooie wijken, zoals Parnell, Ponsonby of American Cup Village.   

   

 • 6

  Auckland - Bay of Islands (plm. 241 kilometer)

  9640922 m

  U verlaat vandaag het hotel en haalt uw huurcamper op bij het verhuurbedrijf. Na de uitleg over de camper vertrekt iedereen op eigen gelegenheid naar het noordelijker gelegen Paihia, de toegangspoort tot de Bay of Islands. De Bay of Islands bestaat uit meer dan 150 eilanden. U geniet van het glooiende landschap en de bijzondere natuur. 

  Onderweg kunt u het Parry Kauri Park bezoeken. U treft hier reusachtige kauribomen, die wel 60 meter  hoog kunnen worden en de ruim 800 jaar oude McKinneyboom staat. Van het hout van  de kauribomen  werd door de lokale bevolking, de Maori, o.a. boten gemaakt. 

  U overnacht twee nachten op een camping in de Bay of Islands.  

   

 • 7

  Bay of Islands

  60561360 m

  U heeft de hele dag de tijd om van de prachtige omgeving van Bay Island te genieten. Neem deel aan één van de facultatieve excursies om zo een nog betere indruk te krijgen van dit bijzondere gebied. U heeft de keuze uit een boottocht naar de “Hole in the Rock”, zwemmen met dolfijnen, een bezoek aan het authentieke dorpje Russell of een dagtocht naar Cape Reinga, het meest noordelijke punt van Nieuw Zeeland. Op deze plek komen de Tasmanzee en de Stille Oceaan bij elkaar. 

   

 • 8

  Bay of Islands - Takapuna (plm. 370 kilometer)

  10445564 m

  Vandaag heeft u een lange rit voor de boeg. U verlaat op tijd het prachtige Bay of Islands en reist via de westkust naar Takapuna. Voordat u inTakapuna aankomt, kunt u nog een bezoek brengen aan het Waipoua Forest. In dit prachtige groene bos treft u bomen aan, die wel duizend jaar oude zijn. U overnacht op een camping in de omgeving van Takapuna.

    

 • 9

  Takapuna - Coromandel (plm. 176 kilometer)

  35739626 m

  U verlaat de camping in Takapuna en reist verder naar Coromandel, een mooi schiereiland met prachtige baaien. Wilt u écht iets bijzonders ervaren, bezoek dan Hot Water Beach. Op dit strand treft u warmwaterbronnen aan, direct onder het zand! Geniet van uw eigen privé bubbelbad.  

  U overnacht twee nachten op een camping in de omgeving van Coromandel. 

   

 • 10

  Coromandel

  36636231 m

  Vandaag heeft u een vrije dag en kunt u genieten van de prachtige omgeving van Coromandel. U kunt natuurlijk een rustdag houden en lekker op de camping blijven, maar u kunt ook op eigen gelegenheid de directe omgeving van de camping bezoeken.

  Houdt u van wandelen, bezoek dan het Coromandel Forest Park. Hier treft u de bijzondere eeuwenoude Kauri bomen aan, een bomensoort die alleen in Nieuw-Zeeland groeit. 

  Een andere échte aanrader is de Cathedral Cove, één van de meest prachtige plekken van Coromandel. Hier treft u indrukwekkende natuurlijke bogen en grotten aan, een geweldige plek om mooie foto’s te nemen.

     

 • 11

  Coromandel - Whakatane (plm. 216 kilometer)

  25076907 m

  U verlaat Coromandel en rijdt langs de kust naar het zuidelijker gelegen Whakatane, de kiwi-hoofdstad van de wereld.

  U overnacht op een camping in de omgeving van Whakatane. 

   

 • 12

  Whakatane - Rotorua (plm. 86 kilometer)

  Dag 10

  Vandaag heeft u een korte rit op het programma staan. In de loop van de dag komt u aan in het grootste thermaal gebied van Nieuw-Zeeland.  

  Rotorua is bekend om de vulkanische activiteit in het dorp, maar ook in  haar directe omgeving. Daarnaast is Rotorua het culturele centrum van de Maori, de oorspronkelijke bevolking. De zwavellucht is overal aanwezig.  

  U overnacht twee nachten op een camping in de buurt van Rotorua. 

   

 • 13

  Rotorua

  31368879 m

  U kunt vandaag deelnemen aan één van de facultatieve excursies in de omgeving van Rotorua. Een échte aanrader is een helikoptervlucht of jeepsafari naar de top van een vulkaan. U kunt ook een wandeling maken in het vlakbij gelegen Whakarewarewapark. Hier treft u bijzondere actieve geisers en naar zwavel ruikende modderpoelen. 

  ’s Middags kunt u in de “Polynesian Pools” heerlijk bijkomen van alle indrukken en relaxen in de natuurlijke warmwaterbronnen. 

   

 • 14

  Rotorua - Taupo (plm. 82 kilometer)

  64393359 m

  U reist vandaag verder naar Taupo, gelegen aan het Taupo meer, een prachtig meer met helderblauw water. Het Taupo meer is het grootste kratermeer van Nieuw-Zeeland met op de achtergrond de drie vulkanen van het Tongariro Nationaal Park.

  Voordat u aankomt in Lake Taupo kunt u nog een bezoek brengen aan het geothermische park “Waiotapu”. Hier treft u ook vulkanische activiteiten aan en een aantal prachtige en bijzondere bezienswaardigheden, zoals warmwaterbronnen, modderpotten en de “Lady Knox” geiser.

  U overnacht op een camping in de omgeving van het Tongariro Nationaal Park. 

   

 • 15

  Taupo - Napier (plm. 143 kilometer)

  61940651 m

  Vanochtend bezoekt u op eigen gelegenheid het Tongariro Nationaal Park, het oudste nationale park van Nieuw-Zeeland. In dit park treft u de drie actieve vulkanen Ruapehu, Ngauruhoe en Tongariro aan.

  Na uw bezoek aan het Tongariro Nationaal Park rijdt u door een bosrijke omgeving terug naar de kust, naar de stad Napier. Napier is in 1931 grotendeels verwoest door een aardbeving en een bran. Het is helemaal opnieuw opgebouwd in het toen populaire Art Deco styl. Tegenwoordig is het dé Art Decohoofdstad van de wereld. Er heerst een heerlijk klimaat in Napier en het doet mediterraans aan. Maak een wandeling door de stad langs de prachtige Art Deco gebouwen.

  U overnacht op een camping in de omgeving Napier. 

   

 • 16

  Napier - Wellington (plm. 315 kilometer)

  39104068 m

  U heeft vandaag een lange reisdag voor de boeg, voordat u in Wellington, de gezellige hoofdstad van Nieuw-Zeeland aankomt. Wellington ligt op het zuidelijkste puntje van het Noordereiland.

  U overnacht twee nachten op een camping in de buurt van Wellington.

   

 • 17

  Wellington

  43372653 m

  U kunt vandaag deelnemen aan een  facultatieve excursie naar de stad Wellington. U bezoekt o.a. Mount Victoria, vanwaar u een fantastisch uitzicht hebt over de stad, de nauwe Cookstraat en de ferry naar het Zuidereiland. Het moderne en compacte stadcentrum is ook een bezoek meer dan waard. Hier treft u winkels, restaurants, cafeetjes en interessante musea, zoals het Te Papa Tongarewa, een museum geweid aan de Maoricultuur.  

   

 • 18

  Wellington - Picton - Marlborough Sounds (plm. 10 kilometer)

  61940006 m

  U verlaat vandaag het Noordereiland en maakt met de veerboot de overtocht naar het Zuidereiland, een overtocht van een kleine 3½  uur. Halverwege de vaart nadert u de grillige kust van  het prachtige fjordengebied van de Marlborough Sounds en maakt u voor het eerst kennis met de natuurlijke schoonheid en ongerepte natuur van het Zuidereiland. 

  U komt aan in de stad Picton, waar u twee nachten op een camping in de buurt van Picton verblijft.  

   

   

 • 19

  Picton - Marlborough Sounds (plm. 10 kilometer)

  60480928 m

  U heeft vandaag een rustdag. U kunt een mooie wandeling maken in de omgeving van de camping. 

   

 • 20

  Picton - Marlborough Sounds - Nelson (plm. 110 kilometer)

  40935065 m

  U verlaat vandaag de camping in Picton en reist verder langs de Queen Charlotte Sound naar Nelson. Onderweg komt u prachtige fjorden tegen met diepblauw water en machtige hoge bergen.

  Nelson is de oudste stad van het Zuidereiland en volgens de lokale bevolking heeft Nelson het beste klimaat van Nieuw-Zeeland. 

  Aan het einde van de dag komt u aan in  Nelson waar u twee nachten op een camping verblijft.  

   

 • 21

  Nelson

  58940878 m

  U kunt vandaag deelnemen aan een facultatieve excursie naar het Abel Tasman National Park. Het park is vernoemd naar de Nederlandse ontdekkingsreiziger die er in 1642 als eerste Europeaan aanmeerde. Hier treft u prachtige idyllische witte stranden, mooie azuurblauwe baaien, dichte bossen en een echt regenwoud aan die alleen maar per boot te bereiken zijn.

  Blijft u liever een dagje in de stad, dan is een  bezoek aan het WOW & Classic Cars Museum een  échte aanrader. Hier vindt u een verzameling van kledingstukken, die gemaakt zijn allerlei materialen en de autoliefhebbers kunnen zich vergapen op de afdeling met “klassieke auto’s”.

    

 • 22

  Nelson - Punakaiki (plm. 267 kilometer)

  29936406 m

  U verlaat Nelson en rijdt door het prachtige landschap van de Zuidelijke Alpen, de hoogste bergketen van het Zuidereiland, naar Cape Foulwind. In Cape Foulwind kunt u de zeeleeuwenkolonie bezoeken. Na uw bezoek aan Cape Foulwind reist u verder naar Punakaiki, bekend om zijn grillige “Pancake Rocks”.

  Eind 19e eeuw werd er veel goud gevonden in dit deel van het Zuidereiland. U treft onderweg de overblijfselen van diverse oude en deels verlaten goudzoekersstadjes aan.

  U overnacht op een camping in de omgeving Punakaiki. 

   

 • 23

  Punakaiki - Franz Josef Glacier (plm. 267 kilometer)

  21070187 m

  U verlaat in de vroege ochtend Punakaiki. Het ruige groene landschap van  de westkust veranderd langzaam in het berggebied van de zuidelijke alpen, een indrukwekkend landschap met hoge bergen en ijzingwekkende gletsjers. De twee bekendste gletsjers van Nieuw-Zeeland zijn de Franz Josef Glacier en de Fox Glacier.

  Aan het einde van de dag komt u aan op een camping in de buurt van de Franz Josef Glacier, waar u twee nachten verblijft. 

   

 • 24

  Franz Josef Glacier

  38687722 m

  U kunt vandaag deelnemen aan een facultatieve excursie naar de Franz Josef Glacier, waar u, onder begeleiding van een ervaren gids, de mogelijkheid heeft om een gletsjerwandeling te maken. De Franz Josef Glacier is de steilste, maar tevens ook de best toegankelijke gletsjer ter wereld. De gletsjer is tot een hoogte van  280 meter boven de zeespiegel gedaald. Het is de enige plaats ter wereld waar een gletsjer bijna het regenwoud raakt.  

   

 • 25

  Franz Josef Glacier - Wanaka (plm. 287 kilometer)

  55432761 m

  U verlaat vandaag de camping in de buurt van de Franz Josef Glacier en vervolgt uw route naar Fox Glacier. U rijdt door een landschap met hoge bergen, meren met helderblauw water en een ongerepte ruige natuur.

  De échte avonturiers kunnen bij de Fox Glacier een indrukwekkende helikoptervlucht maken. U wordt door de helikopterpiloot op de gletsjer afgezet, waar u de gelegenheid heeft om onder begeleiding van een ervaren gids een ijswandeling te maken, waarbij u op zoek gaat naar natuurlijke tunnels en spleten in het ijs.

  Wilt u het vandaag liever iets rustiger aandoen, maak dan  een korte wandeling in het Minehahabos.

  Aan het einde van de dag komt u aan op een camping in de buurt van Wanaka, waar u twee nachten verblijft.  

   

 • 26

  Wanaka

  53128725 m

  U kunt vandaag een rustdag nemen of op eigen gelegenheid het Mount Aspiring National Park bezoeken, waar u prachtige wandelingen kunt maken.  

   

 • 27

  Wanaka - Queenstown (plm. 70 kilometer)

  44358547 l klein formaat

  Vandaag heeft u een korte reisdag, waardoor u de gelegenheid heeft om onderweg een aantal mooie bezienswaardigheden te bekijken. Een échte aanrader is de Kawarau Gorge Suspension Bridge, de beroemdste brug van Nieuw-Zeeland. Hier kunnen waaghalzen een bungeejump maken vanaf de 43 meter hoge brug. In de loop van de dag komt u aan in Queenstown, een zeer bekende toeristenplaats en hét centrum voor buitensportactiviteiten. U overnacht twee nachten op een camping in de omgeving van Queenstown. 

   

 • 28

  Queenstown

  bobs peak queenstown

  U kunt vandaag een rustdag nemen of op eigen gelegenheid kennis maken met Queenstown. U kunt er varen, wandelen, wijn proeven, raften, skiën, paardrijden, parapenten, golfen of een tocht in een speedboot over de snelstromende Shotoverrivier maken. U kunt hier de kabelbaan nemen naar “Bob’s Peak”, vanwaar u een prachtig uitzicht heeft over de stad, Lake Wakapitu en de achterliggende bergketen van “The Remarkables”.  

 • 29

  Queenstown - Te Anau (plm. 170 kilometer)

  48110001 l klein formaat

  U vervolgt uw reis naar Te Anau, gelegen aan de rand van het Fiordland Nationaal Park. Fiordland Nationaal Park is het grootste nationale park van Nieuw-Zeeland en staat op de werelderfgoedlijst van Unesco.

  Maak vanmiddag een prachtige rit met uw camper naar de Milford Sound, een prachtig 22 kilometer lang fjord. U kunt ook een facultatieve bootexcursie maken naar de Doubtful Sound, de diepste fjord en bekend vanwege het waterkrachtstation en de overweldigende stilte.

  U verblijft twee nachten op een camping in de omgeving van Te Anau. 

   

 • 30

  Te Anau

  46934554 m

  U kunt vandaag deelnemen aan een facultatieve excursie naar het Fiordland Nationaal Park. Het landschap is zo imposant en adembenemend, dat u zich heel klein en nietig zult voelen. Hier treft u een unieke flora, diepe valleien, hoge bergen, steile rotsen, watervallen, fjorden en een dicht regenwoud aan.

  Aan het begin van de middag komt u aan bij de Milford Sound, met haar spectaculaire hoogteverschillen en de bekende Milford Track. U kunt vanaf Milford Sound deelnemen aan een facultatieve bootexcursie dwars door het prachtige fjordenlandschap. Vanaf de boot kunt u dolfijnen, pinguïns en zeehonden spotten, een hele bijzondere ervaring.  

   

 • 31

  Te Anau - Dunedin (plm. 290 kilometer)

  56352552 m

  U verlaat Te Anau en reist vanuit de westkust dwars door het land naar de oostkust van het Zuidereiland naar de stad Dunedin.

  U verblijft twee nachten op een camping in de omgeving van Dunedin. 

   

 • 32

  Dunedin

  dag 32 NIEUW ZEELAND 2019

  U kunt vandaag deelnemen aan een facultatieve excursie naar de oudste stad van Nieuw-Zeeland, de stad Dunedin. Hier treft u prachtige architectuur aan, zoals de University of Otago, de belangrijkste universiteit van Nieuw-Zeeland, het treinstation en de kathedraal.

  In de nabije omgeving treft u het beschermde schiereiland Otago aan, de woonplaats van een kolonie albatrossen en de zeldzame en met uitsterven bedreigde geeloog-pinguïns. 

   

 • 33

  Dunedin - Mount Cook National Park (plm. 317 kilometer)

  15965138 m

  U verlaat de oude stad Dunedin en heeft een lange reisdag voor de boeg. Aan het einde van de dag komt u aan in de omgeving van het indrukwekkende en adembenemende Mount Cook National Park. Mount Cook is met 3764 meter de hoogste berg van Nieuw-Zeeland.

  U overnacht op een camping in de omgeving van Mount Cook National Park. 

   

 • 34

  Mount Cook National Park

  41440458 m

  U kunt vandaag een rustdag nemen of op eigen gelegenheid kennis maken met het adembenemende Mount Cook National Park.

 • 35

  Mount Cook National Park - Christchurch (plm. 336 kilometer)

  59671890 m

  U heeft vandaag opnieuw een lange reisdag voor de boeg. U verlaat het Mount Cook National Park en passeert het mooie, helderblauwe Lake Tekapo! Aan het einde van de dag komt u aan op de camping. U overnacht één nacht op een camping in de omgeving van Christchurch  

 • 36

  Christchurch

  13916726 m

  U levert in de vroege ochtend uw huurcamper in bij het verhuurbedrijf. Onze taxibus brengt u naar het hotel. In de loop van de middag kunt u deelnemen aan een bezoek aan de stad Christchurch met een lokale stadsgids. Deze stad doet Engels aan. Er zijn diverse prachtige tuinen en parken die je kunt bezoeken. Hierdoor heeft Christchurch de bijnaam de “Garden City” gekregen. U overnacht één nacht in een hotel in het centrum van Christchurch.  

 • 37

  Christchurch - Singapore

  dag 37 NIEUW ZEELAND 2019

  U verlaat vandaag Christchurch en vliegt in plm. 10 uur & 25 minuten met een directe vlucht naar Singapore. U overnacht 1 nacht in een hotel in Singapore.

   

 • 38

  Singapore

  dag 38 NIEUW ZEELAND 2019

  U heeft vandaag de mogelijkheid om deel te nemen aan een facultatieve excursie in Singapore.

  Aan het einde van de dag wordt u door onze taxibus naar de luchthaven van Singapore gebracht. 

  U vliegt in plm. 13 uur & 50 minuten met een directe vlucht terug naar Amsterdam.

 • 39

  Singapore - aankomst Amsterdam

  dag 39 NIEUW ZEELAND 2019

  U landt vroeg in de ochtend op de luchthaven van Amsterdam. Na aankomst op Schiphol kunt u afscheid van uw reisgenoten nemen en gaat iedereen weer zijn eigen weg. Terug naar huis, met een koffer vol prachtige herinneringen van een indrukwekkende reis door een land waarin geen dag hetzelfde is.

 

 

 

Inclusief

Inclusief:

Inclusief:

 • Nederlands sprekende reisbegeleiding (uw reisbegeleiders Christiaan & Maletha);
 • Vliegticket Amsterdam – Singapore (directe vlucht)*;
 • Vliegticket Singapore – Auckland (directe vlucht)*;
 • Vliegticket Christchurch – Singapore (directe vlucht)*;
 • Vliegticket Singapore – Amsterdam (directe vlucht)*;
 • Transfer luchthaven Singapore - hotel Singapore;
 • 1 overnachting in een 3* hotel in Singapore o.b.v. een 2-persoonskamer**;
 • Begeleide wandeling met lokale stadsgids in Singapore;
 • Transfer hotel Singapore - luchthaven Singapore;
 • Transfer luchthaven Auckland - hotel Auckland;
 • 2 overnachtingen in een 3* hotel in Auckland o.b.v. een 2-persoonskamer**;
 • Begeleide wandeling met lokale stadsgids in Auckland;
 • Transfer hotel Auckland - verhuurbedrijf Auckland;
 • 31 dagen camperhuur Family Standard van McRent (of vergelijkbaar), 
  inclusief: one way drop off fee, preperation fee, onbeperkt aantal kilometers, keukeninventaris, beddengoed + kussens, handdoekenpakket, camperinventaris, extra bestuurder, 2 x buitenstoel & 1 buitentafel, televisie (free to air channels), toiletvloeistof voor chemisch toilet, 24-uurs pechhulp service, schoonmaakkosten buitenzijde camper; klaarmaakkosten, instructieboekje, vroegboekkorting & lange termijn korting, cascoverzekering camper (CDW) met een eigen risico van NZD 7.500,- per gebeurtenis, WA-verzekering (TPI = Third Party Insurance) met een dekking tot NZD 10.000.000,-, GST (Good & Services Tax), lokale belastingen (V.A.T.)
 • Overtocht met ferryboot van Wellington – Picton (enkele reis) incl. camper & 2 personen;
 • Transfer verhuurbedrijf Christchurch - hotel Christchurch;
 • 1 overnachting in een 3* hotel in Christchurch o.b.v. een 2-persoonskamer**;
 • Begeleide wandeling met lokale stadsgids in Christchurch;
 • Transfer hotel Christchurch - luchthaven Christchurch;
 • Transfer luchthaven Singapore - hotel Singapore;
 • 1 overnachting in een 3* hotel in Singapore o.b.v. een 2-persoonskamer**;
 • Transfer hotel Singapore – luchthaven Singapore;
 • Kennismakingsdag incl. lunch;
 • Diverse wandelingen die wij ter plaatse organiseren (keuze uit een korte óf lange wandeling);
 • Routeboek;
 • Reisgids Nieuw-Zeeland;
 • Wegenkaart Nieuw-Zeeland; 

Exclusief:

 • Waarborgsom* huurcamper keuze uit NZD 7.500,- (optie 1) óf NZD 1.000,- (optie 2) óf NZD 500,- (optie 3);
 • RUC = Road User Charge** NZD 0,07 per gereden kilometer;
 • Brandstof huurcamper (plm. 560 liter = plm. € 722,40 prijspeil d.d. 28-01-2019);
 • Tolgelden;
 • Parkeergelden;
 • Verzekeringen (reis- en annuleringsverzekering);
 • Afkoop eigen risico verzekering huurcamper;
 • Persoonlijke uitgaven voor onder meer maaltijden, facultatieve en individuele bezienswaardigheden (o.a. entreegelden voor excursies, bezienswaardigheden, musea, enz.);
 • Munten voor douches, wasautomaten en sani-stations;
 • Bijdrage Garantiefonds GGTO á € 30,- per boeking;
 • Reserveringskosten á € 15,- per boeking;

Data

Data:

Data

GEGARANDEERD VERTREK

Aanvang reis: vrijdag 8 november 2019
Einde reis: maandag 16 december 2019

Prijzen

Prijs 1e & 2e persoon: € 7.500,- p.p.
Prijs alleenreizende / solo: € 12.850,-
Prijs extra volwassene:prijs op aanvraag
Prijs kind:prijs op aanvraag

Extra / aanvullende informatie:

Verlenging mogelijk: informeer naar de mogelijkheden.

Minimaal 5 equipes, maximaal 10 equipes en onder voorbehoud van voldoende deelname.

 

 

Highlights

Highlights:
 • Parry Kauri Park
 • Sky Tower Auckland
 • Bay of Islands
 • “Hole in the Rock”
 • Waipoua Forest
 • Hot Water Beach
 • Coromandel Forest Park
 • Cathedral Cove
 • Rotorua (kokende modderpoelen & geisers)
 • “Polynesian Pools”
 • Lake Taupo
 • Tongariro National Park
 • Wellington
 • Marlborough Sounds
 • Queen Charlotte Sound
 • Abel Tasman National Park
 • Cape Foulwind
 • “Pancake Rocks”
 • Franz Josef Glacier
 • Fox Glacier
 • Mount Aspiring National Park
 • Queenstown
 • Fiordland Nationaal Park
 • Milford Sound
 • Dunedin
 • Mount Cook National Park
 • Lake Tekapo

Foto's

Foto's:

Bekijk hier de foto's van deze reis. Klik op een foto om deze uit te vergroten.

Reisverslagen

Reisverslagen:

Er zijn nog geen reisverslagen gepubliceerd.

Onze contactgegevens:

Cosse Camper Adventure
Drentse Mondenweg 21
7831 JA Nieuw-Weerdinge
Nederland
Telefoon: +31 (0)6-51609306
Klik hier voor email

Vindt ons op de kaart

Onze openingstijden:

Maandag 09.00 - 18.00 uur
Dinsdag 09.00 - 18.00 uur
Woensdag 09.00 - 18.00 uur
Donderdag 09.00 - 18.00 uur
Vrijdag 09.00 - 18.00 uur
Zaterdag 10.00 - 17.00 uur
Zondag gesloten